Pánska kožená peňaženka čierna - Bellugio Lukason

Pánska kožená peňaženka čierna - Bellugio Lukason

Pánska kožená peňaženka čierna - Bellugio Lukason

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 24 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Pánska kožená peňaženka čierna - Bellugio Lukason - popis produktu

Dotyk a vôňa kvalitnej kože zakaždým poteší. Čierna pánska peňaženka od značky Bellugio, pre mužov, čo majú radi eleganciu. Je ušitá z kvalitnej hovädzej kože a tak vám bude slúžiť aj niekoľko rokov. Po otvorení cvoku, nájdete vo vnútri dostatok priehradiek na vaše platobné karty, doklady aj bankovky. Nechýba vrecko na mince a uprostred malé zipsové vrecko. Na prednej strane je logo značky. Peňaženka má RFID ochranu, proti neoprávnenému skenovaniu informácií z vašich kariet. Dodávame v darčekovej krabičke. Objednajte ešte dnes a vyskúšajte! Vrátiť ju môžete až za 30 dní!   A4: nie Materiál: hovädzia koža Kovanie: mosadzné Rozmery (max.): 11 x 8,5 x 2,5 cm (šírka x výška x hĺbka) Kód tovaru: DM123R-035

Produkt Pánska kožená peňaženka čierna - Bellugio Lukason patrí do skupiny produktov Kožené peňaženky od značky Bellugio v ponuke e-shopu Kabea.sk a je prispôsobený male.

Tento produkt nájdete v skupine Pánske peňaženky, patrí značke Bellugio, nájdete ho u predajcu Kabea.sk a je dizajnovaný male.

Produkt Pánska kožená peňaženka čierna - Bellugio Lukason patrí do skupiny produktov Malé peňaženky, patrí pod značku Bellugio, v ponuke predajcu Kabea.sk a je navrhnutý male.

Pánska kožená peňaženka čierna - Bellugio Lukason - parametre produktu

Pánska kožená peňaženka čierna - Bellugio Lukason - história ceny a dostupnosti

Pánska kožená peňaženka čierna - Bellugio Lukason - ďalšie zaujímavé produkty

Pánska kožená peňaženka čierna - Bellugio Lukason - ako nakúpiť najvýhodnejšie?