Pánska kožená peňaženka čierna - Bellugio Murmian

Pánska kožená peňaženka čierna - Bellugio Murmian

Pánska kožená peňaženka čierna - Bellugio Murmian

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Pánska kožená peňaženka čierna - Bellugio Murmian - popis produktu

Perfektné pre všetkých mužov, ktorí si potrpia na kvalite. To sú peňaženky od značky Bellugio. Krásna menšia čierna peňaženka situovaná na šírku po otvorení ponúka otvorené vrecko na bankovky, menšie priehradky na platobné a vernostné karty, ktoré naďalej zabezpečíte zápinkou a menšie vrecko s cvokom, na mince. Prednú stranu zdobí malé logo. Dodávame v darčekovej krabičke. Peňaženka má RFID ochranu proti čítaniu platobných kariet. Tak objednajte ešte dnes a vyskúšajte! Vrátiť ju môžete do 30 dní. A4: nie Materiál: hovädzia koža Rozmery (max.): 12 x 9 x 2,5 cm (šírka x výška x hĺbka) Kód tovaru: AM01R-033

Produkt Pánska kožená peňaženka čierna - Bellugio Murmian patrí do skupiny produktov Kožené peňaženky od značky Bellugio v ponuke e-shopu Kabea.sk a je prispôsobený male.

Tento produkt nájdete v skupine Pánske peňaženky, patrí značke Bellugio, nájdete ho u predajcu Kabea.sk a je dizajnovaný male.

Produkt Pánska kožená peňaženka čierna - Bellugio Murmian patrí do skupiny produktov Malé peňaženky, patrí pod značku Bellugio, v ponuke predajcu Kabea.sk a je navrhnutý male.

Pánska kožená peňaženka čierna - Bellugio Murmian - parametre produktu

Pánska kožená peňaženka čierna - Bellugio Murmian - história ceny a dostupnosti

Pánska kožená peňaženka čierna - Bellugio Murmian - ďalšie zaujímavé produkty

Pánska kožená peňaženka čierna - Bellugio Murmian - ako nakúpiť najvýhodnejšie?