Pánska kožená crossbody/taška koňaková hladká - Diviley Harys

Pánska kožená crossbody/taška koňaková hladká - Diviley Harys

Pánska kožená crossbody/taška koňaková hladká - Diviley Harys

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 68 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Pánska kožená crossbody/taška koňaková hladká - Diviley Harys - popis produktu

Moderná pánska crossbody taška Diviley s vyrazeným logom na klope je vyrobená z prémiovej hovädzej kože. Je ideálny pre každého muža, ktorý si potrpí na kvalite ručnej práce a českého designu. Každá jedna taška je originálnym kúskom, vďaka menším vadám na prírodnej koži a to v podobe jaziev, menších mastných škvŕn, vrások či stôp po hmyze. Značka Diviley ponúka modely z pravej hovädzej kože, ktorej kvalita Vám garantuje neobvykle dlhú životnosť výrobku. Taška má hlavný úložný priestor na doklady a malé bočné vrecko na zips, pre drobnosti. Na prednej strane je menšie otvorené vrecko. To všetko je zaistené klopou na magnetický cvok. Nastaviteľný dlhý popruh z textílie a kože, Vám dopraje pohodlné nosenie cez rameno alebo do kríža po celý deň. Na zadnej strane posledné vrecko na zips. Kovanie v mosadznej farbe. Tak objednajte ešte dnes a vyskúšajte, vrátiť ju môžete do 30 dní. A4: nie Materiál: hovädzia koža Kovanie: mosadzné Rozmery (max.): 16 x 19 x 6 cm (šírka x výška x hĺbka) Dĺžka popruhu: nastaviteľná, max. 192 cm Kód tovaru: GM04

Tento produkt sa nachádza v kategórii Pánske tašky, patrí značke Diviley, nájdete ho v e-shope Kabea.sk a je dizajnovaný male.

Produkt Pánska kožená crossbody/taška koňaková hladká - Diviley Harys je možné nájsť medzi produktmi v skupine Kožené tašky od značky Diviley, nájdete ho u predajcu Kabea.sk a je prispôsobený male.

Tento produkt nájdete v skupine Crossbody tašky, je v ponuke značky Diviley v ponuke e-shopu Kabea.sk a je určený male.

Pánska kožená crossbody/taška koňaková hladká - Diviley Harys - parametre produktu

Pánska kožená crossbody/taška koňaková hladká - Diviley Harys - história ceny a dostupnosti

Pánska kožená crossbody/taška koňaková hladká - Diviley Harys - ďalšie zaujímavé produkty

Pánska kožená crossbody/taška koňaková hladká - Diviley Harys - ako nakúpiť najvýhodnejšie?