Pánska kožená crossbody/taška čierna - Diviley Jacob

Pánska kožená crossbody/taška čierna - Diviley Jacob

Pánska kožená crossbody/taška čierna - Diviley Jacob

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 63 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Pánska kožená crossbody/taška čierna - Diviley Jacob - popis produktu

Kožená taška od značky Diviley je dokonalý kúsok pre mužov čo majú radi kvalitu a precízne spracovanie kože. Táto značka sa pýši českým dizajnom a ručným spracovaním týchto úžasných tašiek. Ich autentickosť je v podobe mastných škvŕn, vrások, stôp po hmyze či jaziev na najkvalitnejšej hovädzej koži. Všetko čo potrebujete mať pri sebe roztriedite do dvoch hlavných vreciek na zips, v ktorých nechýbajú menšie priehradky v podšívke, pre Vaše drobnosti. Na prednej aj zadnej strane nájdete vrecká na zips, pre Vaše najdôležitejšie veci, ktoré potrebujete mať vždy po ruke. Dĺžka popruhu je nastaviteľná a tak môžete crossbody pohodlne nosiť na ramene aj do kríža. Popruh je čiastočne kožený aj látkový. Kovanie je strieborné a prednú stranu zdobí malé logo značky. Dokonalý kúsok od značky Diviley, na každodenné použitie. Tak objednajte ešte dnes a vyskúšajte, vrátiť ju môžete do 30 dní. A4: nie Materiál: hovädzia koža Kovanie: strieborné Rozmery (max.): 17 x 20 x 6 cm (šírka x výška x hĺbka) Dĺžka popruhu: nastaviteľná, max. 181 cm Kód tovaru: GM06

Produkt Pánska kožená crossbody/taška čierna - Diviley Jacob patrí do skupiny produktov Pánske tašky, patrí značke Diviley, nájdete ho v e-shope Kabea.sk a je dizajnovaný male.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Kožené tašky od značky Diviley, nájdete ho u predajcu Kabea.sk a je prispôsobený male.

Produkt Pánska kožená crossbody/taška čierna - Diviley Jacob je možné nájsť medzi produktmi v skupine Crossbody tašky, je v ponuke značky Diviley v ponuke e-shopu Kabea.sk a je určený male.

Pánska kožená crossbody/taška čierna - Diviley Jacob - parametre produktu

Pánska kožená crossbody/taška čierna - Diviley Jacob - história ceny a dostupnosti

Pánska kožená crossbody/taška čierna - Diviley Jacob - ďalšie zaujímavé produkty

Pánska kožená crossbody/taška čierna - Diviley Jacob - ako nakúpiť najvýhodnejšie?