Pánska kožená crossbody/taška hnedá brúsená - Diviley Ethan

Pánska kožená crossbody/taška hnedá brúsená - Diviley Ethan

Pánska kožená crossbody/taška hnedá brúsená - Diviley Ethan

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 68 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Pánska kožená crossbody/taška hnedá brúsená - Diviley Ethan - popis produktu

Značka Diviley Vám ponúka tieto úžasné pánske tašky z brúsenej loveckej kože a českého designu, ktorej kvalita Vám garantuje dlhú životnosť výrobku. Dôkazom ich autenticity a ručnej výroby sú nedokonalosti na koži v podobe mastných škvŕn, vrások na krku, stopy po hmyze či jazvy. Crossbody má hlavné vrecko na zips av nej nájdete menšie vrecká v podšívke. V prednej časti je ešte jedno menšie vrecko na zips a obe vrecká sú zaistené klopou na magnetický cvok. Na klope je tiež malé vrecko na zips pre Vaše drobnosti. Taška je menšej veľkosti, a je tak ideálna na nosenie po celý deň. Crossbody má dlhý nastaviteľný popruh, ktorý je z kože az časti z textílie, môžete tak tašku pohodlne nosiť ako na ramene, tak aj do kríža. Kovanie v módnej mosadznej farbe. Na prednej strane nájdete logo značky. Tak objednajte ešte dnes a vyskúšajte, vrátiť ju môžete do 30 dní. A4: nie Materiál: hovädzia koža Kovanie: mosadzné Rozmery (max.): 14 x 19 x 8 cm (šírka x výška x hĺbka) Dĺžka popruhu: nastaviteľná, max. 189 cm Kód tovaru: GM10

Tento produkt nájdete v skupine Pánske tašky, patrí značke Diviley, nájdete ho v e-shope Kabea.sk a je dizajnovaný male.

Produkt Pánska kožená crossbody/taška hnedá brúsená - Diviley Ethan patrí do skupiny produktov Kožené tašky od značky Diviley, nájdete ho u predajcu Kabea.sk a je prispôsobený male.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Crossbody tašky, je v ponuke značky Diviley v ponuke e-shopu Kabea.sk a je určený male.

Pánska kožená crossbody/taška hnedá brúsená - Diviley Ethan - parametre produktu

Pánska kožená crossbody/taška hnedá brúsená - Diviley Ethan - história ceny a dostupnosti

Pánska kožená crossbody/taška hnedá brúsená - Diviley Ethan - ďalšie zaujímavé produkty

Pánska kožená crossbody/taška hnedá brúsená - Diviley Ethan - ako nakúpiť najvýhodnejšie?