Pánska kožená crossbody/taška čierna - Diviley Lucas

Pánska kožená crossbody/taška čierna - Diviley Lucas

Pánska kožená crossbody/taška čierna - Diviley Lucas

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 64 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Pánska kožená crossbody/taška čierna - Diviley Lucas - popis produktu

Táto nadčasová pánska crossbody taška Diviley s vyrazeným logom na prednej strane je vyrobená z najkvalitnejšej hovädzej kože. Originalita týchto crossbodov je v tom, že majú na sebe drobné vady kože a to v podobe vrások, mastných škvŕn, jaziev od ostnatého drôtu či stopy po hmyze. Taška disponuje dvoma hlavnými úložnými priestormi na doklady a osobné veci. Vnútri nájdete aj bočné malé vrecká v podšívke. Na prednej strane nájdete ďalšie malé vrecko na zips na drobnosti. V zadnej časti je posledné otvorené vrecko. Nastaviteľný popruh z kože a textílie Vám umožní pohodlné nosenie ako na ramene, tak aj do kríža po celý deň. Kovanie je v striebornej farbe a umocňuje vzhľad tašky. Perfektné crossbody tašky pre všetkých mužov, ktorí majú radi kvalitu a český design. Tak objednajte ešte dnes a vyskúšajte, vrátiť ju môžete do 30 dní. A4: nie Materiál: hovädzia koža Kovanie: strieborné Rozmery (max.): 20 x 22 x 7 cm (šírka x výška x hĺbka) Dĺžka popruhu: nastaviteľná, max. 181 cm Kód tovaru: GM07

Produkt Pánska kožená crossbody/taška čierna - Diviley Lucas patrí do skupiny produktov Pánske tašky, patrí značke Diviley, nájdete ho v e-shope Kabea.sk a je dizajnovaný male.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Kožené tašky od značky Diviley, nájdete ho u predajcu Kabea.sk a je prispôsobený male.

Produkt Pánska kožená crossbody/taška čierna - Diviley Lucas je možné nájsť medzi produktmi v skupine Crossbody tašky, je v ponuke značky Diviley v ponuke e-shopu Kabea.sk a je určený male.

Pánska kožená crossbody/taška čierna - Diviley Lucas - parametre produktu

Pánska kožená crossbody/taška čierna - Diviley Lucas - história ceny a dostupnosti

Pánska kožená crossbody/taška čierna - Diviley Lucas - ďalšie zaujímavé produkty

Pánska kožená crossbody/taška čierna - Diviley Lucas - ako nakúpiť najvýhodnejšie?