Pánska kožená aktovka hnedá - Katana Veruce

Pánska kožená aktovka hnedá - Katana Veruce

Pánska kožená aktovka hnedá - Katana Veruce

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 201 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Pánska kožená aktovka hnedá - Katana Veruce - popis produktu

Elegantná hnedá koža tvorí zaujímavý kontrast s kovaním v striebornej farbe. Jemne zaoblená chlopňa vytvára uvoľnený dojem. Ďalší vydarený model od francúzskej značky Katana, ktorá vie, ako vypracovať nadčasové doplnky pre autentických mužov. Objednajte ešte dnes a vyskúšajte, vrátiť ju môžete do 30 dní! Klopu zaistíte aktovkovým zámkom. Po jej otvorení máte k dispozícii vrecko na prednej strane a hlavný úložný priestor. Tento priestor tvoria dve otvorené vrecká – prvé má našité otvorené priehradky niekoľkých šírok, druhé zase vrecko na zips všité do podšívky. Medzi nimi máte k dispozícii úzke, uzatvárateľné vrecko. Posledný priestor pre veci nájdete na zadnej strane aktovky. Pripínací kožený popruh má regulovateľnú dĺžku. A4: áno Materiál: hovädzia koža Kovanie: mosadzné Rozmery : 38 x 28 x 11,5 cm (šírka x výška x hĺbka) Dĺžka ucha: 20 cm Dĺžka popruhu: nastaviteľná Kód tovaru: 63041

Produkt Pánska kožená aktovka hnedá - Katana Veruce patrí do skupiny produktov Pánske aktovky od značky KATANA, nájdete ho u predajcu Kabea.sk a je navrhnutý male.

Pánska kožená aktovka hnedá - Katana Veruce - parametre produktu

Určeniemale
KategóriaAktovky, Pánske aktovky
ZnačkaKATANA
Určeniemale
E-shopKabea.sk

Pánska kožená aktovka hnedá - Katana Veruce - história ceny a dostupnosti

Pánska kožená aktovka hnedá - Katana Veruce - ďalšie zaujímavé produkty

Pánska kožená aktovka hnedá - Katana Veruce - ako nakúpiť najvýhodnejšie?