Pánska crossbody taška modro čierna - Hexagona Aquino

Pánska crossbody taška modro čierna - Hexagona Aquino

Pánska crossbody taška modro čierna - Hexagona Aquino

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 56 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Pánska crossbody taška modro čierna - Hexagona Aquino - popis produktu

Modro čierna nylonová pánska taška značky Hexagona má moderný, pritom jednoduchý dizajn. S koženými detailmi sa Vám bude hodiť najmä na doklady a podobné osobné veci. Je ľahká, s nastaviteľným popruhom a ponúka určitú vodeodolnosť. Bude Vašim praktickým doplnkom v meste, na prechádzkach aj na akčné párty. Predná strana ponúkne strednú kapsu na magnet, vrecko na zadnej strane má zips a hlavné vrecko tiež. Vnútri hlavnej komory je kapsička na zips na drobnosti a voľné vrecko na telefón. Novinka! Objednajte ešte dnes a vyskúšajte, vrátiť ju môžete až za 30 dní! A4: nie Materiál: nylon Kovanie: tmavostrieborné Rozmery: 19 x 21,5 x 7 cm (šírka x výška x hĺbka) merané v najdlhších častiach Výška ucha: - Dĺžka popruhu: nastaviteľná, max. 163 (tolerancia + - 5 cm) Kód tovaru: 636119

Tento produkt nájdete v skupine Pánske tašky, patrí značke Hexagona, nájdete ho v e-shope Kabea.sk a je dizajnovaný male.

Produkt Pánska crossbody taška modro čierna - Hexagona Aquino patrí do skupiny produktov Crossbody tašky, je v ponuke značky Hexagona v ponuke e-shopu Kabea.sk a je určený male.

Pánska crossbody taška modro čierna - Hexagona Aquino - parametre produktu

Určeniemale
KategóriaTašky, Crossbody, Pánske tašky, Crossbody tašky
ZnačkaHexagona
Určeniemale
E-shopKabea.sk

Pánska crossbody taška modro čierna - Hexagona Aquino - história ceny a dostupnosti

Pánska crossbody taška modro čierna - Hexagona Aquino - ďalšie zaujímavé produkty

Pánska crossbody taška modro čierna - Hexagona Aquino - ako nakúpiť najvýhodnejšie?