Pánska crossbody taška na doklady čierna - Hexagona Herscvik

Pánska crossbody taška na doklady čierna - Hexagona Herscvik

Pánska crossbody taška na doklady čierna - Hexagona Herscvik

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 71 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Pánska crossbody taška na doklady čierna - Hexagona Herscvik - popis produktu

Značka Hexagona vyrába tie najkvalitnejšie tašky a brašne pre mužov. Nechajte na seba zapôsobiť jednu z nich. Malá osobná taška na doklady s koženými detailmi. Pravá kvalita na každý deň. Objednajte ešte dnes a vyskúšajte! Vrátiť ju môžete až za 30 dní! Táto brašnička má moderný dizajn, čiernu farbu, je vodeodolná, pevnejší látkový popruh a plastové zipsy s kovovými jazdcami. Kapsu na zadnej strane tu nenájdete, ale rozhodne vás zaujme predná strana s vreckom. Hlavné vrecko ponúka priestor pre osobné veci, voľnú kapsičku na telefón a voľnú priehradku na menší tabliet či diár (max. 17,5 x 21 cm). → Modernému mužovi nesmie chýbať! A4: nie Materiál: nylon, hovädzie kože Kovanie: tmavostrieborné Rozmery: 21,5 x 21 x 6,5 cm (šírka x výška x hĺbka) merané v najdlhších častiach Výška ucha: - Dĺžka popruhu: nastaviteľná, max. 158 cm (tolerancia +/- 3 cm) Kód tovaru: 766318

Tento produkt sa nachádza v kategórii Pánske tašky, patrí značke Hexagona, nájdete ho v e-shope Kabea.sk a je dizajnovaný male.

Produkt Pánska crossbody taška na doklady čierna - Hexagona Herscvik je možné nájsť medzi produktmi v skupine Crossbody tašky, je v ponuke značky Hexagona v ponuke e-shopu Kabea.sk a je určený male.

Pánska crossbody taška na doklady čierna - Hexagona Herscvik - parametre produktu

Určeniemale
KategóriaTašky, Crossbody, Pánske tašky, Crossbody tašky
ZnačkaHexagona
Určeniemale
E-shopKabea.sk

Pánska crossbody taška na doklady čierna - Hexagona Herscvik - história ceny a dostupnosti

Pánska crossbody taška na doklady čierna - Hexagona Herscvik - ďalšie zaujímavé produkty

Pánska crossbody taška na doklady čierna - Hexagona Herscvik - ako nakúpiť najvýhodnejšie?