Pánska crossbody taška cez plece čierna - Hexagona Flyon

Pánska crossbody taška cez plece čierna - Hexagona Flyon

Pánska crossbody taška cez plece čierna - Hexagona Flyon

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 40 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Pánska crossbody taška cez plece čierna - Hexagona Flyon - popis produktu

Pánska čierna kožená crossbody v menšom rozmere od francúzskej značky Hexagona. Hlavné vrecko je na zips a obsahuje menšiu postrannú priehradku a vrecko na zips. Predná strana crossbody má priehradku na magnetický cvoček a zadná strana priehradku na zips. Popruh je z časti látkový, z časti kožený a je nastaviteľný na požadovanú dĺžku. A4: nie Materiál: brúsená koža Kovanie: tmavostrieborné Rozmery: 18 x 21 x 6 cm (šírka x výška x hĺbka) Dĺžka popruhu: nastaviteľná Kód tovaru: 784636

Produkt Pánska crossbody taška cez plece čierna - Hexagona Flyon je možné nájsť medzi produktmi v skupine Tašky na rameno, je v ponuke značky Hexagona v ponuke e-shopu Kabea.sk a je určený male.

Tento produkt nájdete v skupine Tašky cez rameno, patrí pod značku Hexagona, v ponuke predajcu Kabea.sk a je dizajnovaný male.

Produkt Pánska crossbody taška cez plece čierna - Hexagona Flyon patrí do skupiny produktov Pánske tašky, patrí značke Hexagona, nájdete ho v e-shope Kabea.sk a je dizajnovaný male.

Pánska crossbody taška cez plece čierna - Hexagona Flyon - parametre produktu

Pánska crossbody taška cez plece čierna - Hexagona Flyon - história ceny a dostupnosti

Pánska crossbody taška cez plece čierna - Hexagona Flyon - ďalšie zaujímavé produkty

Pánska crossbody taška cez plece čierna - Hexagona Flyon - ako nakúpiť najvýhodnejšie?