Pánska crossbody taška čierna - Hexagona Emerald

Pánska crossbody taška čierna - Hexagona Emerald

Pánska crossbody taška čierna - Hexagona Emerald

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Pánska crossbody taška čierna - Hexagona Emerald - popis produktu

Pánska crossbody taška od francúzskej značky Hexagona vyrobená z kvalitnej textílie s koženou chlopňou. Pod chlopňou nájdete hlavný úložný priestor, ktorý je možné uzavrieť zipsom. Vnútri sú dve voľné priehradky na prednej strane a vrecko na zips na zadnej strane. Ďalšia priehradka sa nachádza spredu. Popruh je nastaviteľný, látkový s koženými prvkami. Nechýba ani vrecko na zips za zadnej strane. Objednajte ešte dnes a vyskúšajte! Vrátiť ju môžete do 30 dní! A4: nie Materiál: textil a koža Kovanie: čierne Rozmery (max.): 26 x 30 x 10 cm (šírka x výška x hĺbka) Výška ucha: - Dĺžka popruhu: max. 140 cm Kód tovaru: 296179

Tento produkt nájdete v skupine Pánske tašky, patrí značke Hexagona, nájdete ho v e-shope Kabea.sk a je dizajnovaný male.

Produkt Pánska crossbody taška čierna - Hexagona Emerald patrí do skupiny produktov Kožené tašky od značky Hexagona, nájdete ho u predajcu Kabea.sk a je prispôsobený male.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Crossbody tašky, je v ponuke značky Hexagona v ponuke e-shopu Kabea.sk a je určený male.

Pánska crossbody taška čierna - Hexagona Emerald - parametre produktu

Pánska crossbody taška čierna - Hexagona Emerald - história ceny a dostupnosti

Pánska crossbody taška čierna - Hexagona Emerald - ďalšie zaujímavé produkty

Pánska crossbody taška čierna - Hexagona Emerald - ako nakúpiť najvýhodnejšie?