Osprey Kyte 68 Black #6477224

Osprey Kyte 68 Black #6477224

Osprey Kyte 68 Black #6477224

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Osprey Kyte 68 Black - popis produktu

Turistický batoh Osprey Kyte 68 Black:Nezáleží na tom, čo máte v pláne, tento batoh vám bude tým najlepším pomocníkom, ktorý hneď na prvé stretnutie nadchne svojím neopozeraným zhotovením a zmyslom pre ergonómiu. Čierna farba batoha je len posledným kamienkom tvoriaci pomyselný vrchol. Na pohodlné nosenie nechýba nastaviteľný pás cez hruď, ktorý tlak neseného obsahu batoha rovnomerne rozloží medzi bedrá. V krízových situáciách alebo aj pri zatúlaní sa v lese sa potom môže hodiť píšťalka, ktorá je pripojená na batohu. Aj malé dieťa vie, nakoľko je pitný režim dôležitou súčasťou každej aktivity. Vychytaným doplnkom batoha Osprey Kyte 68 Black je priehradka na vodný vak, ktorý je jeho súčasťou. Úplná protekcia vnútrajška batoha voči počasiu a zlodejom Samotný batoh Osprey Kyte 68 Black je ťažký prijateľných 2,2 kg

Produkt Osprey Kyte 68 Black #6477224 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Dámske batohy, patrí značke Osprey, nájdete ho v e-shope Alza.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Turistické batohy, vyrába ho značka Osprey, nájdete ho v e-shope Alza.sk.

Osprey Kyte 68 Black - parametre produktu

Osprey Kyte 68 Black - história ceny a dostupnosti

Osprey Kyte 68 Black - ďalšie zaujímavé produkty

Osprey Kyte 68 Black - ako nakúpiť najvýhodnejšie?