Osprey Kyte 38 Black #6512289

Osprey Kyte 38 Black #6512289

Osprey Kyte 38 Black #6512289

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Osprey Kyte 38 Black - popis produktu

Turistický batoh Osprey Kyte 38 Black:Nech už sa vydáte kamkoľvek, tento batoh je ideálnou voľbou, ktorá na prvýkrát každého poteší svojou dokonalou prepracovanosťou a dôrazom na funkčnosť a ergonómiu. Čierna farba batoha už len dotvára celkový bezchybný dojem. Na dlhšie cesty oceníte nastaviteľný pás cez hruď, ktorý hmotnosť neseného obsahu batoha zdravo rozdelí na celú plochu chrbta. V prípade krízovej situácie v teréne alebo pri strate očného kontaktu so zvyškom skupiny vám môže pomôcť píšťalka, ktorá je súčasťou batoha. Aj malé dieťa vie, nakoľko je pitný režim dôležitou súčasťou každej aktivity. Neoddeliteľnou súčasťou výbavy batoha Osprey Kyte 38 Black je priestor pre integrovaný vak na vodu. Dokonalá ochrana vašich vecí voči vonkajším vplyvom Dobrou správou je, že turistický batoh Osprey Kyte 38 Black má hmotnosť len nízkych 1,8 kg

Produkt Osprey Kyte 38 Black #6512289 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Dámske batohy, patrí značke Osprey, nájdete ho v e-shope Alza.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Turistické batohy, vyrába ho značka Osprey, nájdete ho v e-shope Alza.sk.

Osprey Kyte 38 Black - parametre produktu

Osprey Kyte 38 Black - história ceny a dostupnosti

Osprey Kyte 38 Black - ďalšie zaujímavé produkty

Osprey Kyte 38 Black - ako nakúpiť najvýhodnejšie?