Osprey Kestrel 48 Black #6512286

Osprey Kestrel 48 Black #6512286

Osprey Kestrel 48 Black #6512286

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Osprey Kestrel 48 Black - popis produktu

Turistický batoh Osprey Kestrel 48 Black:Nech už sa vydáte kamkoľvek, tento batoh vám bude tým najlepším pomocníkom, ktorý bezpochyby nadchne svojím precíznym spracovaním a zmyslom pre funkčnosť, pohodlie a ergonómiu. Čierna farba batoha je len posledným kamienkom tvoriaci pomyselný vrchol. Na dlhšie cesty oceníte nastaviteľný pás cez hruď, ktorý váhu obsahu batoha zdravo rozloží na celú plochu chrbta. V prípade krízovej situácie v teréne alebo napríklad pri strate mobilného signálu vám môže pomôcť píšťalka, ktorú na batohu nájdete. Na podanie dobrého výkonu sa v horúcich dňoch musí veľa piť. Neoddeliteľnou súčasťou výbavy batoha Osprey Kestrel 48 Black je priehradka na vodný vak, ktorý je jeho súčasťou. Spoľahlivá ochrana vašich vecí voči vonkajším vplyvom A pritom batoh Osprey Kestrel 48 Black je ľahký ako pierko, váži iba 2,1 kg

Produkt Osprey Kestrel 48 Black #6512286 patrí do skupiny produktov Turistické batohy, vyrába ho značka Osprey, nájdete ho v e-shope Alza.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Pánske batohy, patrí značke Osprey, nájdete ho v e-shope Alza.sk.

Osprey Kestrel 48 Black - parametre produktu

Osprey Kestrel 48 Black - história ceny a dostupnosti

Osprey Kestrel 48 Black - ďalšie zaujímavé produkty

Osprey Kestrel 48 Black - ako nakúpiť najvýhodnejšie?