Osprey Kestrel 48 Atlas Blue #6531545

Osprey Kestrel 48 Atlas Blue #6531545

Osprey Kestrel 48 Atlas Blue #6531545

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Osprey Kestrel 48 Atlas Blue - popis produktu

Turistický batoh Osprey Kestrel 48 Atlas Blue:Nech už sa vydáte kamkoľvek, tento batoh vám bude tým najlepším pomocníkom, ktorý už pri prvej príležitosti každého poteší svojou dokonalou prepracovanosťou a praktickou ergonómiou. Čierna a Modrá farba batoha je posledným čriepkom v mozaike dokonalosti. Pri častejšom nosení sa osvedčí hrudný pás s nastavením dĺžky, ktorý tlak nákladu batoha zdravo rozčlení na všetky chrbtové svaly. V krízových situáciách alebo aj na komunikáciu v skupine vám môže pomôcť píšťalka, ktorá je pripojená na batohu. Na podanie dobrého výkonu sa v horúcich dňoch musí veľa piť. Súčasťou batoha Osprey Kestrel 48 Atlas Blue je priestor pre integrovaný vak na vodu. Efektívna ochrana všetkého, čo do batoha schováte proti poveternostným podmienkam či vlhku Dobrou správou je, že batoh Osprey Kestrel 48 Atlas Blue zaťaží chrbát len minimálne, keďže váži znesiteľných 2,1 kg

Produkt Osprey Kestrel 48 Atlas Blue #6531545 patrí do skupiny produktov Turistické batohy, vyrába ho značka Osprey, nájdete ho v e-shope Alza.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Pánske batohy, patrí značke Osprey, nájdete ho v e-shope Alza.sk.

Osprey Kestrel 48 Atlas Blue - parametre produktu

Osprey Kestrel 48 Atlas Blue - história ceny a dostupnosti

Osprey Kestrel 48 Atlas Blue - ďalšie zaujímavé produkty

Osprey Kestrel 48 Atlas Blue - ako nakúpiť najvýhodnejšie?