Osprey Kestrel 58 Bonsai Green

Osprey Kestrel 58 Bonsai Green

Osprey Kestrel 58 Bonsai Green

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Osprey Kestrel 58 Bonsai Green - popis produktu

Turistický batoh Osprey Kestrel 58 Bonsai Green:Nezáleží na tom, čo máte v pláne, tento batoh vám bude tým najlepším pomocníkom, ktorý bez prehovárania každého nadchne svojím nadčasovým dizajnom a praktickou funkčnosťou. Zelená farba batoha len prirodzene dopĺňa jeho celkový vzhľad. Na pohodlné nosenie nechýba hrudný pás s možnosťou nastavenia, ktorý tlak batoha rovnakou mierou rozčlení tým, že batoh pevne pritlačí k vášmu chrbtu. V prípade potreby vyslania núdzového signálu alebo dokonca pri nehode sa neoceniteľnou pomôckou môže stať píšťalka, ktorá je súčasťou batoha. Všetci dobre vieme, ako veľmi je potrebné veľa piť. Vychytaným doplnkom batoha Osprey Kestrel 58 Bonsai Green je aj vyhradená kapsa na vak na vodu. Efektívna protekcia vnútrajška batoha pred okolitým svetom Určite uvítate tiež to, že turistický batoh Osprey Kestrel 58 Bonsai Green má hmotnosť prijateľných 2,2 kg

Produkt Osprey Kestrel 58 Bonsai Green patrí do skupiny produktov Turistické batohy, vyrába ho značka Osprey, nájdete ho v e-shope Alza.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Pánske batohy, patrí značke Osprey, nájdete ho v e-shope Alza.sk.

Osprey Kestrel 58 Bonsai Green - parametre produktu

Osprey Kestrel 58 Bonsai Green - história ceny a dostupnosti

Osprey Kestrel 58 Bonsai Green - ďalšie zaujímavé produkty

Osprey Kestrel 58 Bonsai Green - ako nakúpiť najvýhodnejšie?