Odvápňovacia patróna pre parné čističe Kärcher SC 3 a SC 2

Odvápňovacia patróna pre parné čističe Kärcher SC 3 a SC 2

Odvápňovacia patróna pre parné čističe Kärcher SC 3 a SC 2

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Odvápňovacia patróna pre parné čističe Kärcher SC 3 a SC 2 - popis produktu

Hľadáte originálnu odvápňovaciu patrónu pre parné čističe Kärcher radu SC 3 alebo SC 2 Upright EasyFix? Máme pre vás riešenie - patróna Kärcher 2.863-018.0Možnosti náhradyTáto patróna je originálnym dielom výrobcu Kärcher av tejto chvíli je jedinou odvápňovacou vložkou, ktorú Vám môžeme ponúknuť.Konštrukcia a funkciePatróna sa skladá z plastového valcového obalu naplneného granulátom zmäkčujúcim vodu napustenú do parného čističa. Vďaka tejto patróne budete mať vodu vo svojom čističi odvápnenú, uchránite ho pred zničením a zaistíte si jeho dlhú životnosť.Technické parametreRozmery obalu (D x Š x V) (mm) 55 x 55 x 162Výhody: Originálny diel Kompatibilný s parnými čističmi Kärcher SC3 a SC 2 Upright EasyFix Jednoduchá inštalácia Zaisťuje odvápnenie napustenej vody Udržuje čistič dlhodobo v skvelej kondíciiČasté otázky 1. Je táto patróna kompatibilná s čističmi Kärcher SC 3 a SC 2?Áno, táto patróna je určená pre všetky čističe Kärcher radu SC3 a SC 2 Upright EasyFix■ SC 3 Upright EasyFix■ SC 2 Upright EasyFix■ SC 3 EasyFix■ SC 3 EasyFix Premium■ SC 3 Deluxe EasyFix■ SC 3 Deluxe EasyFix Premium2. Aké sú rozmery patróny?Rozmer obalu patróny sú 16,2 cm výška a 5,5 cm priemer3. Aké výhody má toto originálne riešenie?Je s čističmi Kärcher plne kompatibilná a zaistí Vám dlhú životnosť Vášho pomocníka4. Ako dlho vydržia tieto filtre?Dobu účinnosti kartuše signalizuje automatická kontrolka na displeji čističa. Akonáhle začne blikať, stačí ju jednoducho vymeniť za novú, stlačiť resetovacie tlačidlo a máte hotovo.5. Môže táto patróna poškodiť môj čistič?Nie, táto patróna je vyrobená s ohľadom na bezproblémovú kompatibilitu a bezpečnosť. Môžete ju používať so stopercentným pokojom.

Produkt Odvápňovacia patróna pre parné čističe Kärcher SC 3 a SC 2 patrí do skupiny produktov Čističe podláh, patrí pod značku KÄRCHER, v ponuke predajcu PreVysavace.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Parné čističe, je v ponuke značky KÄRCHER v ponuke e-shopu PreVysavace.sk.

Odvápňovacia patróna pre parné čističe Kärcher SC 3 a SC 2 - parametre produktu

Odvápňovacia patróna pre parné čističe Kärcher SC 3 a SC 2 - história ceny a dostupnosti

Odvápňovacia patróna pre parné čističe Kärcher SC 3 a SC 2 - ďalšie zaujímavé produkty

Odvápňovacia patróna pre parné čističe Kärcher SC 3 a SC 2 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?