Odpadkový kôš na triedenie odpadu CELSIUS, biely, 90 L kôš + 21 L box + 10 L box

Odpadkový kôš na triedenie odpadu CELSIUS, biely, 90 L kôš + 21 L box + 10 L box

Odpadkový kôš na triedenie odpadu CELSIUS, biely, 90 L kôš + 21 L box + 10 L box

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Odpadkový kôš na triedenie odpadu CELSIUS, biely, 90 L kôš + 21 L box + 10 L box - popis produktu

Štýlová a moderná jednotka na triedenie odpadu s tromi samostatnými nádobami. Vhodná do verejných priestorov, ako sú jedálne a kancelárie. Jednotka je súčasťou systému triedenia odpadu Celsius a všetky časti z tejto série možno jednoducho kombinovať. Séria nádob na triedenie odpadu Celsius má moderný a štýlový dizajn. Aj nádoby na triedenie odpadu by mali ladiť s dizajnom a štýlom ostatných častí nábytku a vybavenia. Skrinka je praktická a zaberá minimum miesta, vhodná na triedenie odpadu vo väčšine prostredí vrátane kancelárií, jedální, kopírovacích miestností a iných verejných priestorov. Triedenie odpadu Celsius ponúka kompletné riešenie s tromi nádobami v troch rôznych veľkostiach. Ponúkame vám kompletnú zostavu. Vyberateľné nádoby zjednodušujú triedenie a vyhadzovanie odpadu. Veko a dvierka majú malé zapustené madlá a tiché pomalé zatváranie. Môžete kombinovať rôzne jednotky zo série Celsius a vytvoriť tak kompletné riešenie pre triedenie odpadu, ktoré vyhovuje vašim špecifickým potrebám.

Produkt Odpadkový kôš na triedenie odpadu CELSIUS, biely, 90 L kôš + 21 L box + 10 L box patrí do skupiny produktov Odpadkové koše v ponuke e-shopu AJprodukty.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Odpadové nádoby, v ponuke predajcu AJprodukty.sk.

Odpadkový kôš na triedenie odpadu CELSIUS, biely, 90 L kôš + 21 L box + 10 L box - parametre produktu

Odpadkový kôš na triedenie odpadu CELSIUS, biely, 90 L kôš + 21 L box + 10 L box - história ceny a dostupnosti

Odpadkový kôš na triedenie odpadu CELSIUS, biely, 90 L kôš + 21 L box + 10 L box - ďalšie zaujímavé produkty

Odpadkový kôš na triedenie odpadu CELSIUS, biely, 90 L kôš + 21 L box + 10 L box - ako nakúpiť najvýhodnejšie?