Odpadkový kôš na triedenie odpadu CELSIUS, biely, 3x21L box + 3x10L box

Odpadkový kôš na triedenie odpadu CELSIUS, biely, 3x21L box + 3x10L box

Odpadkový kôš na triedenie odpadu CELSIUS, biely, 3x21L box + 3x10L box

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Odpadkový kôš na triedenie odpadu CELSIUS, biely, 3x21L box + 3x10L box - popis produktu

Štýlový a moderný odpadkový kôš na triedenie odpadu so šiestimi samostatnými nádobami na odpad na zjednodušenie triedenia odpadu. Výborne sa hodí do verejných priestorov, ako sú jedálne a kancelárie. Odpadkový kôš je súčasťou produktového radu na triedenie odpadu Celsius a všetky produkty z tejto série možno jednoducho kombinovať. Odpadkové koše na triedenie odpadu Celsius majú moderný a štýlový dizajn. Aj koše na triedenie odpadu by mali ladiť s ostatným nábytkom a vybavením interiéru. Skrinka na triedenie odpadu je praktická, zaberá minimum miesta a je vhodná na triedenie odpadu vo väčšine prostredí vrátane kancelárií, jedální a iných verejných priestorov. Odpadkové koše na triedenie odpadu Celsius ponúkajú kompletné riešenie so šiestimi nádobami na odpad v dvoch rôznych veľkostiach. Vyskladali sme pre vás kompletnú zostavu. Vyberateľné nádoby zjednodušujú triedenie a vyhadzovanie odpadu. Veko a dvierka koša majú malé zapustené rukoväte a disponujú funkciou pomalého zatvárania, vďaka čomu je hluk pri ich používaní minimálny. Môžete kombinovať rôzne koše zo série Celsius a vytvoriť tak kompletné riešenie na triedenie odpadu, ktoré vyhovuje vašim špecifickým potrebám.

Produkt Odpadkový kôš na triedenie odpadu CELSIUS, biely, 3x21L box + 3x10L box je možné nájsť medzi produktmi v skupine Odpadkové koše v ponuke e-shopu AJprodukty.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Odpadové nádoby, v ponuke predajcu AJprodukty.sk.

Odpadkový kôš na triedenie odpadu CELSIUS, biely, 3x21L box + 3x10L box - parametre produktu

Odpadkový kôš na triedenie odpadu CELSIUS, biely, 3x21L box + 3x10L box - história ceny a dostupnosti

Odpadkový kôš na triedenie odpadu CELSIUS, biely, 3x21L box + 3x10L box - ďalšie zaujímavé produkty

Odpadkový kôš na triedenie odpadu CELSIUS, biely, 3x21L box + 3x10L box - ako nakúpiť najvýhodnejšie?