Odpadkový kôš na triedenie odpadu ADDISON, 45 L (3x15L nádoba)

Odpadkový kôš na triedenie odpadu ADDISON, 45 L (3x15L nádoba)

Odpadkový kôš na triedenie odpadu ADDISON, 45 L (3x15L nádoba)

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Odpadkový kôš na triedenie odpadu ADDISON, 45 L (3x15L nádoba) - popis produktu

Kôš na triedenie odpadu s vyberateľnými vnútornými nádobami, farebne odlíšenými nášľapnými pedálmi a držadlom. Začnite triediť odpad jednoduchšie pomocou tohto elegantného koša s nožnými pedálmi. Tento praktický kôš uľahčuje proces triedenia a hodí sa nielen do kancelárie, ale aj do škôl, obchodov a reštaurácií. Je vybavený vyberateľnými vnútornými nádobami s držadlami pre ľahšie vyprázdnenie a nášľapnými pedálmi pre jednoduché otváranie. Vďaka pedálom kôš otvoríte bez toho aby ste sa ho dotkli rukami, čo oceníte v prostrediach, kde je hygiena na prvom mieste, napríklad v nemocniciach. Nášľapné pedále sú výrazne farebne odlíšené a uľahčia tak triedenie odpadu. Kôš je vyrobený z nerezovej ocele, z elegantného a odolného materiálu, ktorá dokáže dostatočne čeliť aj hrubšiemu zaobchádzaniu a podmienkam na miestach s vysokou frekvenciou návštevníkov.

Tento produkt nájdete v skupine Odpadkové koše v ponuke e-shopu AJprodukty.sk.

Produkt Odpadkový kôš na triedenie odpadu ADDISON, 45 L (3x15L nádoba) patrí do skupiny produktov Odpadové nádoby, v ponuke predajcu AJprodukty.sk.

Odpadkový kôš na triedenie odpadu ADDISON, 45 L (3x15L nádoba) - parametre produktu

Odpadkový kôš na triedenie odpadu ADDISON, 45 L (3x15L nádoba) - história ceny a dostupnosti

Odpadkový kôš na triedenie odpadu ADDISON, 45 L (3x15L nádoba) - ďalšie zaujímavé produkty

Odpadkový kôš na triedenie odpadu ADDISON, 45 L (3x15L nádoba) - ako nakúpiť najvýhodnejšie?