Odpadkový kôš na triedenie odpadu ACADIA, 60 L, nerez

Odpadkový kôš na triedenie odpadu ACADIA, 60 L, nerez

Odpadkový kôš na triedenie odpadu ACADIA, 60 L, nerez

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Odpadkový kôš na triedenie odpadu ACADIA, 60 L, nerez - popis produktu

Kôš na triedenie odpadu s vyberateľnou vnútornou nádobou a nášľapným pedálom a rukoväťou. Začnite triediť odpad jednoduchým spôsobom vďaka tomuto elegantnému košu. Praktický kôš veľmi uľahčuje proces triedenia a hodí sa nielen do kancelárie, ale aj do škôl, obchodov a reštaurácií. Je vybavený vyberateľnou vnútornou nádobou s držadlom pre ľahšie vyprázdnenie a nášľapným pedálom pre jednoduché otváranie. Vďaka pedálu kôš otvoríte bez dotyku rúk, čo oceníte v prostrediach, kde je hygiena na prvom mieste - napríklad v nemocniciach. Kôš dodávame v 2 verziách, s objemom 30 litrov a modelom s 2 nádobami s celkovým objemom 60 litrov. Kôš je vyrobený z nerezovej ocele, z elegantného a odolného materiálu, ktorý dokáže dostatočne čeliť aj hrubšiemu zaobchádzaniu a podmienkam na miestach s vysokou frekvenciou návštevníkov.

Tento produkt nájdete v skupine Odpadkové koše v ponuke e-shopu AJprodukty.sk.

Produkt Odpadkový kôš na triedenie odpadu ACADIA, 60 L, nerez patrí do skupiny produktov Odpadové nádoby, v ponuke predajcu AJprodukty.sk.

Odpadkový kôš na triedenie odpadu ACADIA, 60 L, nerez - parametre produktu

Odpadkový kôš na triedenie odpadu ACADIA, 60 L, nerez - história ceny a dostupnosti

Odpadkový kôš na triedenie odpadu ACADIA, 60 L, nerez - ďalšie zaujímavé produkty

Odpadkový kôš na triedenie odpadu ACADIA, 60 L, nerez - ako nakúpiť najvýhodnejšie?