Odkvapkávač na riad dvojposchodový, čierny KH1716

Odkvapkávač na riad dvojposchodový, čierny KH1716

Odkvapkávač na riad dvojposchodový, čierny KH1716

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Odkvapkávač na riad dvojposchodový, čierny KH1716 - popis produktu

Odkvapkávač na riad, dvojposchodový, oceľ-plast, čierny, značka Kinghoff KH-1716Odkvapkávač je vybavený aj praktickou nádobou na príbory.Rozdelenie na 2 priehradky uľahčuje triedenie lyžíc, vidličiek a nožov.Dvojposchodový stojan na sušenie riadu je stabilný, čo zaisťuje bezpečné používanie.aVýrobok má špeciálne navrhnuté nohy, ktoré sú pevne spojené so sušičkou.aVďaka tomu nehrozí prevrátenie, aj keď je riad veľmi naložený.Charakteristika:-Kovový rám s kvalitným práškovým nástrekom -Odolná kovová konštrukcia -Malá odkvapkávacia tácka s drážkami na nastavenie maximálneho počtu tanierov -Podnos na spodnej strane zabraňuje navlhnutiu kuchyne -Iba manuálne, po opláchnutí ihneď vysušte -Odnímateľný plastový odkvapkávač príborovRozmery: 43 x 32 x 27 cmKH1716

Tento produkt sa nachádza v kategórii Odkvapkávače riadu od značky Kinghoff v ponuke e-shopu Dizajnove-doplnky.sk.

Produkt Odkvapkávač na riad dvojposchodový, čierny KH1716 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Odkvapkávače na riad, patrí pod značku Kinghoff, nájdete ho v e-shope Dizajnove-doplnky.sk.

Odkvapkávač na riad dvojposchodový, čierny KH1716 - parametre produktu

Odkvapkávač na riad dvojposchodový, čierny KH1716 - história ceny a dostupnosti

Odkvapkávač na riad dvojposchodový, čierny KH1716 - ďalšie zaujímavé produkty

Odkvapkávač na riad dvojposchodový, čierny KH1716 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?