NUK Mini Magic Cup 160 ml zelený #67952

NUK Mini Magic Cup 160 ml zelený #67952

NUK Mini Magic Cup 160 ml zelený #67952

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 11,90 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

NUK Mini Magic Cup 160 ml zelený - popis produktu

Detský hrnček NUK Mini Magic Cup 160 ml zelený:Zháňate pre svoje dieťa kvalitný hrnček, ktorý splní všetky vaše nároky? Detský hrnček Nuk by mohol byť tou správnou voľbou. Jeho pohodlné úchyty a ergonomické tvarovanie umožnia dieťaťu ho dobre a ľahko držať. Netečúci detský hrnček má tiež tesniace viečko, vďaka ktorému zostane tekutina vo vnútri, aj keď sa nádoba prevrhne. Výrobným materiálom detského hrnčeka Nuk je polypropylén. Výhodou plastu je, že je ľahký a len tak sa nerozbije. Má objem 160 ml a je ideálny pre deti od 6 mesiacov. Zaujímavé zhotovenie umocňuje zelená farba. Kľúčové prednosti detského hrnčeka NUK Mini Magic Cup 160 ml zelený Detský hrnček Nuk si vaša ratolesť rýchlo obľúbi Pohodlné úchyty a ergonomický tvar uľahčia dieťaťu držanie hrnčeka Netečúci detský hrnček má tiež tesniace viečko Objem detského hrnčeka Nuk dosahuje 160 ml Na jeho výrobu slúži polypropylén Detský hrnček Nuk je bezpečný pre deti od 6 mesiacov Farba produktu je zelená Súčasť balenia: príchytky a tesniace viečko

Produkt NUK Mini Magic Cup 160 ml zelený #67952 patrí do skupiny produktov Detské hrnčeky, je v ponuke značky Nuk v ponuke e-shopu Alza.sk.

NUK Mini Magic Cup 160 ml zelený - parametre produktu

NUK Mini Magic Cup 160 ml zelený - história ceny a dostupnosti

NUK Mini Magic Cup 160 ml zelený - ďalšie zaujímavé produkty

NUK Mini Magic Cup 160 ml zelený - ako nakúpiť najvýhodnejšie?