NUK Mini Magic Cup 160 ml červený #31362

NUK Mini Magic Cup 160 ml červený #31362

NUK Mini Magic Cup 160 ml červený #31362

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 11,51 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

NUK Mini Magic Cup 160 ml červený - popis produktu

Detský hrnček NUK Mini Magic Cup 160 ml červený:Vyberáte kvalitný hrnček, ktorý je pre vaše dieťa vhodný? Detský hrnček Nuk by vás mohol zaujať. Je vybavený pohodlnými úchytmi a dieťaťu sa bude dobre držať vďaka ergonomickému tvarovaniu. Netečúci hrnček má vo svojej výbave aj tesniace viečko, vďaka ktorému zostane tekutina vo vnútri, aj keď sa nádoba prevrhne. Výrobným materiálom detského hrnčeka Nuk je polypropylén. Plast je obľúbený hlavne preto, že je ľahký a vydrží snáď akýkoľvek pád. Ponúka objem 160 ml a je prispôsobený pre deti od 6 mesiacov. Zaujímavé zhotovenie umocňuje červená farba. Zásadné prednosti detského hrnčeka NUK Mini Magic Cup 160 ml červený Detský hrnček Nuk umožní vašej ratolesti dodržiavať pitný režim Jeho pohodlné úchyty a ergonomické spracovanie pomáhajú dieťaťu hrnček držať Netečúci detský hrnček má tiež tesniace viečko Objem detského hrnčeka Nuk je 160 ml Na jeho zhotovenie bol použitý kvalitný materiál, akým je polypropylén Detský hrnček Nuk je bezpečný pre deti od 6 mesiacov Farba produktu je červená Súčasť balenia: príchytky a tesniace viečko

Produkt NUK Mini Magic Cup 160 ml červený #31362 patrí do skupiny produktov Detské hrnčeky, je v ponuke značky Nuk v ponuke e-shopu Alza.sk.

NUK Mini Magic Cup 160 ml červený - parametre produktu

KategóriaHrnčeky, Detské hrnčeky
ZnačkaNuk
E-shopAlza.sk

NUK Mini Magic Cup 160 ml červený - história ceny a dostupnosti

NUK Mini Magic Cup 160 ml červený - ďalšie zaujímavé produkty

NUK Mini Magic Cup 160 ml červený - ako nakúpiť najvýhodnejšie?