NUK Mini Magic Cup 160 ml modrý #22071

NUK Mini Magic Cup 160 ml modrý #22071

NUK Mini Magic Cup 160 ml modrý #22071

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 11,90 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

NUK Mini Magic Cup 160 ml modrý - popis produktu

Detský hrnček NUK Mini Magic Cup 160 ml modrý:Máte radi kvalitné výrobky a vyberáte hrnček pre svoje dieťa? Detský hrnček Nuk by mohol spĺňať vaše požiadavky. Vďaka úchytom a ergonomickému tvaru ho dieťa ľahko samo uchopí. Netečúci hrnček je opatrený aj tesniacim viečkom, vďaka ktorému zostane tekutina vo vnútri, aj keď sa nádoba prevrhne. Materiálom detského hrnčeka Nuk je polypropylén. Výhodou plastu je, že je ľahký a len tak sa nerozbije. Ponúka objem 160 ml a je bezpečný pre deti od 6 mesiacov. K zaujímavému vyhotoveniu prispieva modrá farba. Kľúčové prednosti detského hrnčeka NUK Mini Magic Cup 160 ml modrý Detský hrnček Nuk sa bude vašej ratolesti páčiť S úchytmi a ergonomickým spracovaním na bezproblémové držanie Netečúci detský hrnček je tiež vybavený tesniacim viečkom Objem detského hrnčeka Nuk je 160 ml Na jeho výrobu poslúžil kvalitný materiál, akým je polypropylén Detský hrnček Nuk je prispôsobený pre deti od 6 mesiacov Farba výrobku je modrá Súčasť balenia: príchytky a tesniace viečko

Produkt NUK Mini Magic Cup 160 ml modrý #22071 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Detské hrnčeky, je v ponuke značky Nuk v ponuke e-shopu Alza.sk.

NUK Mini Magic Cup 160 ml modrý - parametre produktu

KategóriaHrnčeky, Detské hrnčeky
ZnačkaNuk
E-shopAlza.sk

NUK Mini Magic Cup 160 ml modrý - história ceny a dostupnosti

NUK Mini Magic Cup 160 ml modrý - ďalšie zaujímavé produkty

NUK Mini Magic Cup 160 ml modrý - ako nakúpiť najvýhodnejšie?