Northern Oslo Wood stojaca lampa zlatá/zelená

Northern Oslo Wood stojaca lampa zlatá/zelená

Northern Oslo Wood stojaca lampa zlatá/zelená

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Northern Oslo Wood stojaca lampa zlatá/zelená - popis produktu

Stojacia lampa Oslo Wood v zlatej farbe so zeleným tienidlom, ktoré sa otáča na kardanovom hriadeliVýrazným prvkom severskej kultúry bývania je stojacia lampa Oslo Wood, ktorej ľahko štruktúrované látkové tienidlo v zelenej farbe pôsobivo vyniká na jednoduchom trojnožkovom ráme v zlatej farbe nielen vďaka svojej farbe, ale aj vďaka svojej pohyblivosti. Kardanový krúžok v hornej časti podstavca zabezpečuje, že tienidlo sa dá otáčať dookola, a tým úplne individuálne nastaviť. Vďaka tomu a regulácii jasu pomocou zabudovaného stmievacieho spínača možno vytvoriť vždy inú atmosféru. stojanovú lampu Oslo Wood navrhol Ove Rogne, zakladateľ a generálny riaditeľ spoločnosti Northern. Rogneho, ktorý po magisterskom štúdiu ekonómie skutočne pracoval v oblasti manažérskeho poradenstva, viedla túžba pracovať kreatívnejšie. v roku 2005 založil spolu s tromi priateľmi spoločnosť Northern Lighting a v roku 2006 vytvoril oceňovanú stojaciu lampu Oslo Wood. V roku 2018 sa spoločnosť, ktorá v súčasnosti vyrába aj nábytok a ďalšie interiérové predmety, premenovala na Northern.

Produkt Northern Oslo Wood stojaca lampa zlatá/zelená patrí do skupiny produktov Stojacie lampy, patrí značke Northern, nájdete ho v e-shope Svetla.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Stojace lampy, vyrába ho značka Northern, v ponuke predajcu Svetla.sk.

Northern Oslo Wood stojaca lampa zlatá/zelená - parametre produktu

Northern Oslo Wood stojaca lampa zlatá/zelená - história ceny a dostupnosti

Northern Oslo Wood stojaca lampa zlatá/zelená - súvisiace články v blogu

Škola volá!

Vytvorte doma svojim školákom príjemné štúdijné prostredie a kútik pre oddych aj relax.

Northern Oslo Wood stojaca lampa zlatá/zelená - ďalšie zaujímavé produkty

Northern Oslo Wood stojaca lampa zlatá/zelená - ako nakúpiť najvýhodnejšie?