Northern Oslo Wood stojaca lampa čierna/zelená

Northern Oslo Wood stojaca lampa čierna/zelená

Northern Oslo Wood stojaca lampa čierna/zelená

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Northern Oslo Wood stojaca lampa čierna/zelená - popis produktu

Dizajnová stojaca lampa Oslo Wood: rám čierny, tienidlo na lampu zelený stojaca lampa Oslo Wood opticky predstavuje moderný severský dizajn a odráža blízkosť prírody, ktorá predstavuje škandinávsky štýl. Dizajnéra Ove Rogneho k tomu inšpirovala hra svetla a tieňa v mestských stromoch. Rovnako ako stromy v meste filtrujú mestské svetlo, ktoré jemne osvetľuje nočnú oblohu nad mestom, Oslo Wood osvetľuje svoje okolie jedinečným a individuálne nastaviteľným spôsobom. Na hornú časť rámu je pripevnený kardanový krúžok, cez ktorý je možné otočiť tienidlo na lampu okolo. Jas je možné meniť aj pomocou zabudovaného stmievača. Ove Rogne, ktorý predtým pracoval ako manažérsky konzultant a kreatívny dizajnér spoločnosti Oslo Wood, chcel pracovať kreatívnejšie a v roku 2005 založil spoločnosť Northern Lighting s tromi dobrými priateľmi. Spoločnosť, ktorá teraz predáva aj nábytok a bytové doplnky, sa od roku 2018 volá Northern.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Stojacie lampy, patrí značke Northern, nájdete ho v e-shope Svetla.sk.

Produkt Northern Oslo Wood stojaca lampa čierna/zelená je možné nájsť medzi produktmi v skupine Stojace lampy, vyrába ho značka Northern, v ponuke predajcu Svetla.sk.

Northern Oslo Wood stojaca lampa čierna/zelená - parametre produktu

Northern Oslo Wood stojaca lampa čierna/zelená - história ceny a dostupnosti

Northern Oslo Wood stojaca lampa čierna/zelená - súvisiace články v blogu

Škola volá!

Vytvorte doma svojim školákom príjemné štúdijné prostredie a kútik pre oddych aj relax.

Northern Oslo Wood stojaca lampa čierna/zelená - ďalšie zaujímavé produkty

Northern Oslo Wood stojaca lampa čierna/zelená - ako nakúpiť najvýhodnejšie?