Northern Oslo Wood stojaca lampa oceľ/béžová

Northern Oslo Wood stojaca lampa oceľ/béžová

Northern Oslo Wood stojaca lampa oceľ/béžová

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Northern Oslo Wood stojaca lampa oceľ/béžová - popis produktu

Oceľová stojaca lampa Oslo Wood s béžovým tienidlo na lampu Toto moderné stojaca lampa s kovovým trojnohým rámom a látkovým tienidlom vytvoril Ove Rogne, ktorý v roku 2005 založil osvetľovaciu spoločnosť Northern Lighting s tromi dlhoročnými priateľmi. V roku 2006 navrhla spoločnosť Rogne oceňovanú stojaca lampa Oslo Wood. K tomuto dizajnu ho inšpirovala hra svetla a tieňa v mestských stromoch Osla, ktoré filtrujú mestské svetlo a rozptyľujú ho nahor, aby osvetlili tmavú zimnú oblohu. Špeciálnou vecou Oslo Wood je možnosť otočiť tienidlo na lampu dookola a dokázať tak znova a znova meniť atmosféru miestnosti. Umožňuje to výkyvný krúžok na vrchu statívu. Tieňová štruktúra tiež umožňuje, aby sa svetlo jemne trblietalo cez látku; v prípade potreby ju možno stlmiť pomocou integrovaného stmievača. Nórska výrobná spoločnosť zmenila svoj názov až do roku 2018 pod názvom Northern Lighting a bola spôsobená skutočnosťou, že teraz znova zamerali interiérový dizajn na prepravu severského životného štýlu, premenovaného na Northern.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Stojacie lampy, patrí značke Northern, nájdete ho v e-shope Svetla.sk.

Produkt Northern Oslo Wood stojaca lampa oceľ/béžová je možné nájsť medzi produktmi v skupine Stojace lampy, vyrába ho značka Northern, v ponuke predajcu Svetla.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Stojacie lampy moderné, vyrába ho značka Northern, nájdete ho u predajcu Svetla.sk.

Northern Oslo Wood stojaca lampa oceľ/béžová - parametre produktu

Northern Oslo Wood stojaca lampa oceľ/béžová - história ceny a dostupnosti

Northern Oslo Wood stojaca lampa oceľ/béžová - súvisiace články v blogu

Škola volá!

Vytvorte doma svojim školákom príjemné štúdijné prostredie a kútik pre oddych aj relax.

Northern Oslo Wood stojaca lampa oceľ/béžová - ďalšie zaujímavé produkty

Northern Oslo Wood stojaca lampa oceľ/béžová - ako nakúpiť najvýhodnejšie?