Northern Oslo Wood stojaca lampa sivá/olivová

Northern Oslo Wood stojaca lampa sivá/olivová

Northern Oslo Wood stojaca lampa sivá/olivová

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Northern Oslo Wood stojaca lampa sivá/olivová - popis produktu

Stmievateľná stojaca lampa Oslo Wood s olivovo zeleným tienidlo na lampu Táto stojaca lampa vyrobená s filigránovým trojnohým oceľovým rámom a tienidlo na lampu z mierne priehľadnej textílie Ove Rogne, ktorý v roku 2005 založil spoločnosť Northern Lighting. O rok neskôr Rogne navrhol stojaca lampa Oslo Wood. Inšpiroval sa hrou svetla a tieňa na stromoch v centre Osla, ktoré filtrujú mestské svetlo a rozptyľujú ho nahor, čím osvetľujú tmavú zimnú oblohu. Výnimočnou vecou Oslo Wood je tienidlo na lampu, ktorý je vďaka kĺbu otočný na všetky strany. Zúženie kužeľovitého tvaru navyše nesmeruje nahor, ako to býva pri takýchto dáždnikoch zvykom, ale v tomto prípade nadol. Preto to celé vyzerá skôr ako bodové svetlo, ale s výhodou, že vyžarované svetlo je veľmi jemné a rozptýlené. Oslo Wood je možné stlmiť pomocou vypínača stmievania v kábli. Nórska spoločnosť fungovala pod menom Northern Lighting do roku 2018 a jednoducho sa premenovala na Northern , pretože sa v súčasnosti čoraz viac venuje všeobecnému bytovému dizajnu.

Produkt Northern Oslo Wood stojaca lampa sivá/olivová patrí do skupiny produktov Stojacie lampy, patrí značke Northern, nájdete ho v e-shope Svetla.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Stojace lampy, vyrába ho značka Northern, v ponuke predajcu Svetla.sk.

Northern Oslo Wood stojaca lampa sivá/olivová - parametre produktu

Northern Oslo Wood stojaca lampa sivá/olivová - história ceny a dostupnosti

Northern Oslo Wood stojaca lampa sivá/olivová - súvisiace články v blogu

Škola volá!

Vytvorte doma svojim školákom príjemné štúdijné prostredie a kútik pre oddych aj relax.

Northern Oslo Wood stojaca lampa sivá/olivová - ďalšie zaujímavé produkty

Northern Oslo Wood stojaca lampa sivá/olivová - ako nakúpiť najvýhodnejšie?