Moderná pevná dámska crossbody kabelka čierna - Silvia Rosa Stacey

Moderná pevná dámska crossbody kabelka čierna - Silvia Rosa Stacey

Moderná pevná dámska crossbody kabelka čierna - Silvia Rosa Stacey

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 21 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Moderná pevná dámska crossbody kabelka čierna - Silvia Rosa Stacey - popis produktu

Nová kolekcia značky Silvia Rosa je tu! S touto pevnou čiernou modernou crossbody kabelkou zažiarite v každej spoločnosti. Skvelá spoločníčka v meste, na nákupoch, pri prechádzkach alebo v klube. Originálny dizajn vidíte už pri prvom pohľade. Otvára sa teda zaoblenou klopou s červenou sponou, pod ktorou sa nachádza hlavné vrecko so zipsom. Vnútri hlavného priestoru je voľné vrecko na telefón a vrecko so zipsom na cennosti. Samozrejmá je aj vrecko so zipsom na zadnej strane. Objednajte ešte dnes a vyskúšajte, vrátiť ju môžete až do 30 dní! Vyčarí Vám úsmev na perách aj v škaredom počasí. A4: nie Materiál: syntetická koža Kovanie: strieborné Hmotnosť: 0,6 Kg Rozmery (max.): 23 x 18,5 x 8,5 cm (šírka x výška x hĺbka) Výška ucha: - Dĺžka popruhu: nastaviteľná, odnímateľný Kód tovaru: SR5379

Produkt Moderná pevná dámska crossbody kabelka čierna - Silvia Rosa Stacey patrí do skupiny produktov Dámské kabelky, je v ponuke značky Silvia Rosa v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Tento produkt nájdete v skupine Crossbody kabelky, patrí pod značku Silvia Rosa, v ponuke predajcu Kabea.sk a je dizajnovaný female.

Moderná pevná dámska crossbody kabelka čierna - Silvia Rosa Stacey - parametre produktu

Určeniefemale
KategóriaKabelky, Dámské kabelky, Crossbody, Crossbody kabelky
ZnačkaSilvia Rosa
Určeniefemale
E-shopKabea.sk

Moderná pevná dámska crossbody kabelka čierna - Silvia Rosa Stacey - história ceny a dostupnosti

Moderná pevná dámska crossbody kabelka čierna - Silvia Rosa Stacey - ďalšie zaujímavé produkty

Moderná pevná dámska crossbody kabelka čierna - Silvia Rosa Stacey - ako nakúpiť najvýhodnejšie?