Dámska crossbody kabelka béžová - Silvia Rosa Lindsey

Dámska crossbody kabelka béžová - Silvia Rosa Lindsey

Dámska crossbody kabelka béžová - Silvia Rosa Lindsey

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska crossbody kabelka béžová - Silvia Rosa Lindsey - popis produktu

Béžová crossbody kabelka Lindsey od Silvia Rosa je vo vnútri prakticky rozdelená zipsovou priehradkou na dve časti. Vaše veci tak budete mať vždy prehľadne utriedené. Ďalšie menšie vrecká na zips sú k dispozícii na prednej aj zadnej strane. Na prednej strane sú zipsy umiestnené zvisle a ich strieborná farba oživuje vzhľad kabelky. Popruh sa dá ľubovoľne dĺžkovo upravovať, kabelku je teda možné pohodlne nosiť na predlaktí alebo do kríža. Objednajte ešte dnes a vyskúšajte! Vrátiť ju môžete až do 30 dní! A4: nie Materiál: syntetická koža Kovanie: strieborné Rozmery (max.): 26 x 25 x 11 cm (šírka x výška x hĺbka) Dĺžka popruhu: nastaviteľná Kód tovaru: SR5946

Produkt Dámska crossbody kabelka béžová - Silvia Rosa Lindsey patrí do skupiny produktov Dámské kabelky, je v ponuke značky Silvia Rosa v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Crossbody kabelky, patrí pod značku Silvia Rosa, v ponuke predajcu Kabea.sk a je dizajnovaný female.

Dámska crossbody kabelka béžová - Silvia Rosa Lindsey - parametre produktu

Určeniefemale
KategóriaKabelky, Dámské kabelky, Crossbody, Crossbody kabelky
ZnačkaSilvia Rosa
Určeniefemale
E-shopKabea.sk

Dámska crossbody kabelka béžová - Silvia Rosa Lindsey - história ceny a dostupnosti

Dámska crossbody kabelka béžová - Silvia Rosa Lindsey - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska crossbody kabelka béžová - Silvia Rosa Lindsey - ako nakúpiť najvýhodnejšie?