Dámska crossbody kabelka sivá - Silvia Rosa Sizotha

Dámska crossbody kabelka sivá - Silvia Rosa Sizotha

Dámska crossbody kabelka sivá - Silvia Rosa Sizotha

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska crossbody kabelka sivá - Silvia Rosa Sizotha - popis produktu

Sivá crossbody kabelka Sizotha od Silvia Rosa je vyrobená z príjemnej, mäkkej koženky a tak vám perfektne sadne. Módne prešívanie a strapcová ozdoba oživujú dizajn kabelky, ktorá je vo vnútri prakticky rozdelená zipsovou priehradkou na dve časti. Vaše veci tak budete mať vždy prehľadne utriedené. Ďalšie menšie vrecká na zips sú k dispozícii na prednej aj zadnej strane. Popruhu sa dá ľubovoľne upravovať dĺžka, kabelku je tak možné pohodlne nosiť na predlaktí alebo aj do kríža. Strieborné doplnky ladia s kabelkou. Objednajte ešte dnes a vyskúšajte! Vrátiť ju môžete až do 30 dní!   A4: nie Materiál: syntetická koža Kovanie: strieborné Rozmery (max.): 26,5 x 26 x 6 cm (šírka x výška x hĺbka) Dĺžka popruhu: nastaviteľná Kód tovaru: SR5811

Tento produkt sa nachádza v kategórii Dámské kabelky, je v ponuke značky Silvia Rosa v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Produkt Dámska crossbody kabelka sivá - Silvia Rosa Sizotha je možné nájsť medzi produktmi v skupine Crossbody kabelky, patrí pod značku Silvia Rosa, v ponuke predajcu Kabea.sk a je dizajnovaný female.

Dámska crossbody kabelka sivá - Silvia Rosa Sizotha - parametre produktu

Určeniefemale
KategóriaKabelky, Dámské kabelky, Crossbody, Crossbody kabelky
ZnačkaSilvia Rosa
Určeniefemale
E-shopKabea.sk

Dámska crossbody kabelka sivá - Silvia Rosa Sizotha - história ceny a dostupnosti

Dámska crossbody kabelka sivá - Silvia Rosa Sizotha - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska crossbody kabelka sivá - Silvia Rosa Sizotha - ako nakúpiť najvýhodnejšie?