Dámska crossbody kabelka žltá - Silvia Rosa Evolve

Dámska crossbody kabelka žltá - Silvia Rosa Evolve

Dámska crossbody kabelka žltá - Silvia Rosa Evolve

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 34 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska crossbody kabelka žltá - Silvia Rosa Evolve - popis produktu

Nový elegantný a luxusný dizajn známej značky Silvia Rosa. Pevná žltá kabelka z letnej / jarnej kolekcie - classica originale Collezione. Rozhodne Vám vyčarí úsmev na perách! Ideálny model do mesta, na nákupy či posedenie s priateľmi, ale hodiť sa bude aj do spoločnosti. Oblá chlopňa s guličkami po obvode sa otvára magnetickým nitom. Pod ňou nájdete hlavnú kapsu na zips a vnútri dve klasické vrecká na telefón a cennosti. Pevná kabelka prináša pevnú a istú stabilitu, je menších rozmerov, ale osobné a potrebné veci tu s prehľadom uložíte. Chýbať Vám nebude ani kapsička so zipsom na zadnej strane. Popruh je možné nastaviť. Objednajte ešte dnes a vyskúšajte, vrátiť ju môžete až za 30 dní!A4: nie Materiál: syntetická koža Kovanie: strieborné Rozmery (max.): 23 x 21,5 x 8,5 cm (šírka x výška x hĺbka) Výška ucha: - Dĺžka popruhu: nastaviteľná Kód tovaru: SR5547

Tento produkt sa nachádza v kategórii Dámské kabelky, je v ponuke značky Silvia Rosa v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Produkt Dámska crossbody kabelka žltá - Silvia Rosa Evolve je možné nájsť medzi produktmi v skupine Crossbody kabelky, patrí pod značku Silvia Rosa, v ponuke predajcu Kabea.sk a je dizajnovaný female.

Tento produkt nájdete v skupine Luxusné kabelky, je v ponuke značky Silvia Rosa v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Dámska crossbody kabelka žltá - Silvia Rosa Evolve - parametre produktu

Dámska crossbody kabelka žltá - Silvia Rosa Evolve - história ceny a dostupnosti

Dámska crossbody kabelka žltá - Silvia Rosa Evolve - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska crossbody kabelka žltá - Silvia Rosa Evolve - ako nakúpiť najvýhodnejšie?