Mammut Ducan High GTX Women čierna/modrá #8270132

Mammut Ducan High GTX Women čierna/modrá #8270132

Mammut Ducan High GTX Women čierna/modrá #8270132

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Mammut Ducan High GTX Women čierna/modrá - popis produktu

Trekingové topánky Mammut Ducan High GTX Women čierna/modrá:Trekingové topánky Mammut Ducan High GTX WomenDámske trekingové topánky Mammut Ducan High GTX Women využijete na každodenné nosenie aj na túry. Poskytnú vám skvelý komfort, a to aj v stredne náročnom teréne. K tomu prispeje 3D pena, ktorá si pamätá tvar vášho chodidla, membrána GORE-TEX a aj maximálne priľnavá Vibram podrážka. Na trekingovú obuv Mammut sa jednoducho môžete spoľahnúť, či už sa vydáte na ľahšiu prechádzku alebo do hôr. Trekingové topánky Mammut Ducan High zvládnu aj dlhé výstupyTrekingová obuv Mammut Ducan High GTX disponuje zvrškom zo syntetických materiálov a textílií, ktoré zaručia odolnosť a dlhú životnosť topánok. Pred oderom aj poškodením navyše chráni gumová ochrana. Elastický jazyk drží na mieste, netlačí a nespôsobí vám otlaky.Trekingové topánky Mammut Ducan High GTX udržia chodidlá v suchuTlmenie v podobe pamäťovej peny 3D Memo Foam ponúka vášmu chodidlu individuálne prispôsobenie a súčasne poskytne perfektnú oporu na členok aj priehlavok. Vďaka membráne GORE-TEX budú vaše nohy v suchu v každom počasí. Obuv Mammut Ducan je tak nepremokavá a navyše veľmi priedušná.V topánkach Mammut Ducan High GTX nekĺznetePodrážka s technológiou Vibram je zárukou dokonalej priľnavosti na každom povrchu. Jej protišmykové vlastnosti oceníte pri chôdzi v daždi, po skalách aj v lese. Ponúka perfektnú oporu pri došliapnutí.Ideálna obuv na vychádzky a túryPevné zafixovanie chodidiel v topánke potom umožní šnurovanie a nechýba ani oko na uchytenie topánok na batoh či sedadlo. Mammut Ducan High GTX je ideálnou voľbou do hôr a na lesné cesty. Aj pri dlhších vychádzkach a túrach pocítia vaše chodidlá maximálne pohodlie. Kľúčové vlastnosti trekingových topánok Mammut Ducan High GTX WomenDámske trekingové topánkyVhodné do stredne náročného terénuZvršok vyrobený zo syntetického materiálu a textílieGumová ochrana špičky a pätyPamäťová pena 3D Memo Foam zaručí chodidlám individuálne prispôsobenie saTrekingové topánky Mammut s vodoodolnou membránou GORE-TEXMedzipodrážka s vyztužovacím plátom tenkej pružinovej ocelePodrážka s technológiou Vibram na dokonalú priľnavosťElastický jazyk drží na mieste a netlačíOko na uchytenie topánok na batoh či sedadloFarebné vyhotovenie: modro-čierne

Tento produkt nájdete v skupine Dámske topánky, je v ponuke značky Mammut v ponuke e-shopu Alza.sk.

Produkt Mammut Ducan High GTX Women čierna/modrá #8270132 patrí do skupiny produktov Trekingové topánky od značky Mammut v ponuke e-shopu Alza.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Dámske trekingové topánky, vyrába ho značka Mammut v ponuke e-shopu Alza.sk.

Mammut Ducan High GTX Women čierna/modrá - parametre produktu

Mammut Ducan High GTX Women čierna/modrá - história ceny a dostupnosti

Mammut Ducan High GTX Women čierna/modrá - ďalšie zaujímavé produkty

Mammut Ducan High GTX Women čierna/modrá - ako nakúpiť najvýhodnejšie?