Mammut Sertig II Mid GTX® Women #5825796

Mammut Sertig II Mid GTX® Women #5825796

Mammut Sertig II Mid GTX® Women #5825796

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Mammut Sertig II Mid GTX® Women - popis produktu

Trekingové topánky Mammut Sertig II Mid GTX® Women:Trekingové topánky Mammut Sertig II Mid GTX Ženy Dámske trekingové topánky Mammut Sertig II Mid GTX Women využijete na túry, fast hiking, nordinc walking aj každodenné nosenie. Poskytnú vám skvelý komfort. K tomu prispeje priedušný zvršok, membrána GORE-TEX aj priľnavá podrážka. Na topánky Mammut sa jednoducho môžete spoľahnúť, či už sa vydáte na prechádzku alebo do hôr. Topánky Mammut Sertig II Mid ochránia vaše prstyVrchná časť topánok Mammut Sertig II Mid GTX je vyrobená z priedušnej sieťoviny a umožní tak chodidlám dýchať. Gumový okop na špici potom účinne chráni topánky aj nohy.Topánky Mammut Sertig II udržia chodidlá v suchuVďaka membráne GORE-TEX budú vaše nohy v suchu za každého počasia, zatiaľ čo medzipodrážka EVA znamenite tlmí nárazy pri každom kroku a zaistí perfektné odpruženie pri došľape.V topánkach Mammut Sertig II Mid sa nepošmyknetePodrážka s gumovou zmesou Mammut Swiss Design je zárukou dokonalej priľnavosti na každom povrchu. Jej protišmykové vlastnosti oceníte pri chôdzi v daždi, po skalách, kameňoch aj v lese. Topánky Mammut Sertig II sú navyše odolné proti oderu.Trekingové topánky Mammut Sertig II Mid sú ideálne na túry aj do mestaPevné zafixovanie chodidiel v topánke potom umožní zaväzovanie pomocou šnúrok. Topánky Mammut Sertig II Mid GTX Women sú ideálnou voľbou na túry aj každodenné nosenie. Aj pri dlhších vychádzkach a túrach pocítia vaše chodidlá maximálne pohodlie. Kľúčové vlastnosti trekingových topánok Mammut Sertig II Mid GTX WomenDámske stredne vysoké trekingové topánkyZvršok vyrobený z priedušnej sieťovinyGumový okop na špici topánok účinne chráni topánky aj nohyTopánky Mammut Sertig II s membránou GORE-TEXSú odolné proti oderuMedzipodošva EVA tlmí nárazy pri každom krokuPodrážka s gumovou zmesou Trekingové topánky Mammut Swiss Design na dokonalú priľnavosťZaväzovanie pomocou šnúrokFarebné vyhotovenie: červeno-modro-žlté

Tento produkt nájdete v skupine Dámska obuv, patrí pod značku Mammut v ponuke e-shopu Alza.sk.

Produkt Mammut Sertig II Mid GTX® Women #5825796 patrí do skupiny produktov Dámske topánky, je v ponuke značky Mammut v ponuke e-shopu Alza.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Turistická obuv, je v ponuke značky Mammut v ponuke e-shopu Alza.sk.

Mammut Sertig II Mid GTX® Women - parametre produktu

Mammut Sertig II Mid GTX® Women - história ceny a dostupnosti

Mammut Sertig II Mid GTX® Women - ďalšie zaujímavé produkty

Mammut Sertig II Mid GTX® Women - ako nakúpiť najvýhodnejšie?