Mammut Nova Tour II High GTX® Women graphite-baked #56551

Mammut Nova Tour II High GTX® Women graphite-baked #56551

Mammut Nova Tour II High GTX® Women graphite-baked #56551

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 203,90 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Mammut Nova Tour II High GTX® Women graphite-baked - popis produktu

Trekingové topánky Mammut Nova Tour II High GTX® Women graphite-baked:Trekové topánky Mammut Nova Tour II High GTX WomenDámske trekingové topánky vysokého strihu Nova Tour II High GTX Women značky Mammut vás nezradia na žiadnej vysokohorskej a najmä viacdennej túre v plnej záťaži. Ide o špičkovú, veľmi spoľahlivú a odolnú turistickú obuv vysoko kvalitného vyhotovenia. Zvršok z nubukovej kože, nepremokavá technológia GORE-TEX a Vibram 4 Trek podrážka topánok Mammut Nova Tour II High GTX Women vám dodajú istotu na každom kroku. Fair Wear kožená obuv Mammut Nova Tour II High GTX WomenDámska outdoorová obuv Mammut Nova Tour II High GTX Women pre vysokohorskú turistiku je vyrobená z vysoko kvalitnej nubukovej kože TerraCare. Tá pochádza z Nemecka, z udržateľnej výroby Jozefa Heinena, rešpektujúcej ekonomickú a sociálnu zodpovednosť. V topánkach Mammut budú nohy v suchu a pohodlíAj v tých najnáročnejších podmienkach budú vaše nohy v suchu. GORE-TEX Performance Comfort Footwear membrána zaručí priedušnosť a spoločne s lemom i nepremokavosť a odolnosť hikingových topánok Mammut. Pohodlie potom máte isté vďaka predtvarovanej a elastickej konštrukcii jazyka a 3D pamäťovej pene.Dámske topánky Mammut Nova Tour II High GTX na viacdenné túryNikdy neviete, kedy na kopcoch narazíte na sťažené podmienky. V dámskych trekingových topánkach Mammut Nova Tour II High GTX vás ale nič nezaskočí. Vyladená podrážka Vibram 4 Trek teraz navyše prináša vylepšenú podporu a priľnavosť aj pre nohy skúšané viacdennou túrou a vyšším zaťažením. Šnurovanie pre individuálne prispôsobenieDámske trekové topánky Nova Tour II High GTX značky Mammut si vďaka dvojzónovému šnurovaniu prispôsobíte presne podľa vašich potrieb. A to s ohľadom ako na tvar chodidla, tak aj na podmienky, v ktorých sa práve nachádzate. Obuv samotnú potom proti oderu chránia zóny s kaučukovými výstuhami.Kľúčové vlastnosti trekingovej obuvi Mammut Nova Tour II High GTX WomanDámske outdoorové topánky značky MammutUrčené na náročnú horskú turistiku a viacdenné trekyTopánky Mammut Nova Tour II High GTX Woman majú zvršok z nubukovej kožeS nepremokavou technológiou GORE-TEX Performance Comfort FootwearGumový lem na špičke a pätePredtvarovaná a elastická konštrukcia jazyka3D pamäťová penaPodrážka Vibram 4 Trek vyniká vysokou trakciou a vylepšenou podporou a stabilitou nohy pri viacdennej záťažiDvojzónové šnurovanieZóny s kaučukovými výstuhami chránia obuv proti oderuMammut Nova Tour II High GTX Woman navrhnuté špeciálne pre ženyFarebné vyhotovenie: graphite-baked

Tento produkt sa nachádza v kategórii Dámska obuv, patrí pod značku Mammut v ponuke e-shopu Alza.sk.

Produkt Mammut Nova Tour II High GTX® Women graphite-baked #56551 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Dámske topánky, je v ponuke značky Mammut v ponuke e-shopu Alza.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Turistická obuv, je v ponuke značky Mammut v ponuke e-shopu Alza.sk.

Mammut Nova Tour II High GTX® Women graphite-baked - parametre produktu

Mammut Nova Tour II High GTX® Women graphite-baked - história ceny a dostupnosti

Mammut Nova Tour II High GTX® Women graphite-baked - ďalšie zaujímavé produkty

Mammut Nova Tour II High GTX® Women graphite-baked - ako nakúpiť najvýhodnejšie?