Luxusný dámsky batoh svetlohnedý - Hexagona Ashim

Luxusný dámsky batoh svetlohnedý - Hexagona Ashim

Luxusný dámsky batoh svetlohnedý - Hexagona Ashim

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 80 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Luxusný dámsky batoh svetlohnedý - Hexagona Ashim - popis produktu

Zvoľte batoh, ktorý zaujme vás aj vaše okolie od značky Hexagona. Objednajte ešte dnes a vyskúšajte! Vrátiť ju môžete až za 30 dní! Stredne veľký, mestský, svetlohnedý batôžtek v originálnom dizajne je z mäkšej syntetickej kože. Jeho dno je pevnejšie a tiež celkovo drží svoj tvar. Chlopňa batohu je rovná s časťou vzoru brúsenej kože, dominuje jej mosadzné logo značky a otvára sa magnetickým cvokom. Na prednej strane batohu je voľné vrecko, napríklad na malý diár, ktoré má aj dizajn brúsenej kože. Zvyšok spracovania syntetiky je vráskavý. Hlavné vrecko sa otvára zipsom a vďaka zipsom po stranách je možné zúžiť či rozšíriť. Hlavný priestor batohu sa delí na dve časti látkovým vreckom na zips. Nájdete tu tri klasické vrecká na telefón, make-up a drobnosti. Spoľahnúť sa tu môžete aj na vrecko so zipsom na zadnej strane batohu. ♛ Kráľ batohov. ♛ A4: nie (v najhoršom prípade áno) Materiál: syntetická koža Kovanie: mosadzné Rozmery: 25 x 33 x 13 cm (šírka x výška x hĺbka) Dĺžka ucha: 9 cm (merané od ohybu ucha kolmo ku kabelke) Dĺžka popruhu: nastaviteľná Kód tovaru: 309649

Produkt Luxusný dámsky batoh svetlohnedý - Hexagona Ashim patrí do skupiny produktov Dámske batohy, patrí značke Hexagona, nájdete ho v e-shope Kabea.sk a je dizajnovaný female.

Luxusný dámsky batoh svetlohnedý - Hexagona Ashim - parametre produktu

Určeniefemale
KategóriaBatohy, Dámske batohy
ZnačkaHexagona
Určeniefemale
E-shopKabea.sk

Luxusný dámsky batoh svetlohnedý - Hexagona Ashim - história ceny a dostupnosti

Luxusný dámsky batoh svetlohnedý - Hexagona Ashim - ďalšie zaujímavé produkty

Luxusný dámsky batoh svetlohnedý - Hexagona Ashim - ako nakúpiť najvýhodnejšie?