Dámsky batoh čierny - Hexagona Smalmer

Dámsky batoh čierny - Hexagona Smalmer

Dámsky batoh čierny - Hexagona Smalmer

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 80 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámsky batoh čierny - Hexagona Smalmer - popis produktu

Perfektný čierny batoh strednej veľkosti, značky Hexagona. Objednajte ešte dnes a vyskúšajte, vrátiť ho môžete až za 30 dní! To, čím Vás tento syntetický batoh zaujme je ľahkosť, dizajn a najmä kvalita. Je mäkký, s pevnejším dnom, je stabilný a vode odolný. Hlavné vrecko sa otvára duálnym zipsom až takmer ku dnu, na bokoch sú všité membrány, nič Vám teda nevypadne. Klasické kapsičky sú samozrejmosťou. ✅ Bonusovou časťou je vrecko na tablet alebo malý notebook (max. 22 x 23 cm). Materiál, z ktorého je batoh ušitý je trošku hrubší a veľmi moderne vzorovaný. Ucho batohu pre manipuláciu v ruke je hladké. Popruhy sú z klasického kvalitného nylonu. Batôžtek dopĺňa kapsička na prednej strane s koženkovým pásikom na jazdci, nechýba tu ani nenápadné, módne logo značky. Nosiť ho môžete do mesta, na prechádzky, ale aj do práce, ako pomocníka pre osobné a potrebné veci. A4: nie Materiál: syntetická koža Kovanie: strieborné Rozmery: 28 x 31 x 12 cm (šírka x výška x hĺbka) Dĺžka ucha: 8 cm (merané od ohybu ucha kolmo ku kabelke) Dĺžka popruhu: nastaviteľná Kód tovaru: 586377

Produkt Dámsky batoh čierny - Hexagona Smalmer patrí do skupiny produktov Dámske batohy, patrí značke Hexagona, nájdete ho v e-shope Kabea.sk a je dizajnovaný female.

Dámsky batoh čierny - Hexagona Smalmer - parametre produktu

Určeniefemale
KategóriaBatohy, Dámske batohy
ZnačkaHexagona
Určeniefemale
E-shopKabea.sk

Dámsky batoh čierny - Hexagona Smalmer - história ceny a dostupnosti

Dámsky batoh čierny - Hexagona Smalmer - ďalšie zaujímavé produkty

Dámsky batoh čierny - Hexagona Smalmer - ako nakúpiť najvýhodnejšie?