Dámsky moderný batoh čierny - Hexagona Nalle

Dámsky moderný batoh čierny - Hexagona Nalle

Dámsky moderný batoh čierny - Hexagona Nalle

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 76 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámsky moderný batoh čierny - Hexagona Nalle - popis produktu

Stredne veľký čierny batoh do mesta, z vodeodolného nylonu, od značky Hexagona. Ten musíte objednat ešte dnes a vyskúšať! Vrátiť ho môžete až za 30 dní! Zaujme vás malá chlopňa s remienkom, pod ktorým je malý magnetický cvoček. Súčasťou prednej strany je tiež stredná kapsička so zipsom, ten je mierne prekrytý. Detaily tohto batohu sú kožené. Celkovo je praktický, ľahký a mäkký, ale drží dobre svoj tvar. Ucho batôžku je z kože, popruhy sú z polyesteru. Hlavné vrecko sa otvára duálnym zipsom, ten zasahuje až do polovice batohu. Vnútri sú tri klasické priehradky na telefón, drobnosti a cennosti a tiež ľahko vystužená priehradka na tablet alebo malý macbook (max. 23,5 x 27 cm). A4: nie (áno - ohnuté rohy) Materiál: nylon, hovädzia kože Kovanie: strieborné Rozmery (max.): 30,5 x 36 x 12 cm (šírka x výška x hĺbka) Výška ucha: 9 cm Dĺžka popruhu: nastaviteľné Kód tovaru: 176766

Produkt Dámsky moderný batoh čierny - Hexagona Nalle patrí do skupiny produktov Dámske batohy, patrí značke Hexagona, nájdete ho v e-shope Kabea.sk a je dizajnovaný female.

Dámsky moderný batoh čierny - Hexagona Nalle - parametre produktu

Určeniefemale
KategóriaBatohy, Dámske batohy
ZnačkaHexagona
Určeniefemale
E-shopKabea.sk

Dámsky moderný batoh čierny - Hexagona Nalle - história ceny a dostupnosti

Dámsky moderný batoh čierny - Hexagona Nalle - ďalšie zaujímavé produkty

Dámsky moderný batoh čierny - Hexagona Nalle - ako nakúpiť najvýhodnejšie?