Dámsky mestský batoh krémovo sivý - Hexagona Sunfield

Dámsky mestský batoh krémovo sivý - Hexagona Sunfield

Dámsky mestský batoh krémovo sivý - Hexagona Sunfield

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámsky mestský batoh krémovo sivý - Hexagona Sunfield - popis produktu

Luxusný mestský batôžtek pre ženy od značky Hexagona. Moderne elegantný plecniak krémovo sivej farby využijete každý deň. Je z kvalitného syntetického materiálu. Chlopňu odopnete pomocou magnetu, pod polovičnou chlopňou je menšie vrecko so zipsom. Na zips je aj hlavné vrecko. Vnútorný priestor je rozdelený látkovým vreckom so zipsom. Uložiť si tu môžete všetky osobné veci a potreby. Ďalšie vrecko na zips je na zadnej strane batohu. Objednajte ešte dnes a vyskúšajte! Vrátiť ho môžete až za 30 dní! A4: nie Materiál: syntetická koža Kovanie: zlaté Rozmery: 26 x 27 x 10 cm (šírka x výška x hĺbka) Dĺžka ucha: 23 cm Dĺžka popruhu: nastaviteľné Kód tovaru: 389956

Produkt Dámsky mestský batoh krémovo sivý - Hexagona Sunfield patrí do skupiny produktov Dámske batohy, patrí značke Hexagona, nájdete ho v e-shope Kabea.sk a je dizajnovaný female.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Mestské batohy od značky Hexagona, nájdete ho u predajcu Kabea.sk a je prispôsobený female.

Dámsky mestský batoh krémovo sivý - Hexagona Sunfield - parametre produktu

Určeniefemale
KategóriaKrémy, Batohy, Dámske batohy, Mestské batohy
ZnačkaHexagona
Určeniefemale
E-shopKabea.sk

Dámsky mestský batoh krémovo sivý - Hexagona Sunfield - história ceny a dostupnosti

Dámsky mestský batoh krémovo sivý - Hexagona Sunfield - ďalšie zaujímavé produkty

Dámsky mestský batoh krémovo sivý - Hexagona Sunfield - ako nakúpiť najvýhodnejšie?