Kožený dámsky moderný batoh čierny - Hexagona Zosimos

Kožený dámsky moderný batoh čierny - Hexagona Zosimos

Kožený dámsky moderný batoh čierny - Hexagona Zosimos

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 173 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Kožený dámsky moderný batoh čierny - Hexagona Zosimos - popis produktu

Doprajte si jedinečný výber zo širokej škály novej kolekcie batohov značky Hexagona. Moderný, elegantný, čierny batoh z najkvalitnejších materiálov. Nepohrdne ním žiadna slečna ani žena. Hodí sa do mesta, na prechádzky aj na krátke výlety. Steny batohu sú pevnejšie, jeho popruhy sú nastaviteľné a prenášať ho môžete aj v ruke. Batoh má pekne spracovanú chlopňu na magnetický cvoček vo forme remienka. Hlavné vrecko sa otvára zipsom, ktorý je možné z bočných strán pripnúť magnetickým cvočkyom. Je delené prepážkou vo forme vrecka so zipsom. Člení sa teda na dva hlavné úložné priestory. Samozrejmosťou sú dve voľné kapsičky na telefón a kozmetiku a dve vrecká so zipsom, z každej strany zadnej steny batohu. Objednajte ešte dnes a vyskúšajte, vrátiť ju môžete až za 30 dní! A4: nie Materiál: hovädzia koža Kovanie: mosadzné Hmotnosť: 0,9 Kg Rozmery: 28 x 26,5 x 10,5 cm (šírka x výška x hĺbka) Dĺžka ucha: 9,5 cm (merané od ohybu ucha kolmo ku kabelke) Dĺžka popruhu: nastaviteľné Kód tovaru: 112194

Tento produkt sa nachádza v kategórii Dámske batohy, patrí značke Hexagona, nájdete ho v e-shope Kabea.sk a je dizajnovaný female.

Kožený dámsky moderný batoh čierny - Hexagona Zosimos - parametre produktu

Určeniefemale
KategóriaBatohy, Dámske batohy
ZnačkaHexagona
Určeniefemale
E-shopKabea.sk

Kožený dámsky moderný batoh čierny - Hexagona Zosimos - história ceny a dostupnosti

Kožený dámsky moderný batoh čierny - Hexagona Zosimos - ďalšie zaujímavé produkty

Kožený dámsky moderný batoh čierny - Hexagona Zosimos - ako nakúpiť najvýhodnejšie?