Dámska kabelka hnedá - Maria C Caliope

Dámska kabelka hnedá - Maria C Caliope

Dámska kabelka hnedá - Maria C Caliope

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 40 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska kabelka hnedá - Maria C Caliope - popis produktu

Módny kúsok od Maria C, ktorý vás očarí. Model Caliope, hnedej farby, zdobí krokodílí vzor a tak vyzerá luxusne a žiadane. Má hlavné vrecko na zips a vo vnútri nájdete bočné vrecká. Vrecko na zips, pre vaše drobnosti, je aj na zadnej strane. Kabelka vyzerá božsky v ruke, ale dá sa nosiť aj cez plece vďaka prídavnému popruhu. Prednú stranu potom zdobí okrasná spona v striebornej farbe. Zvyšok kovania je tiež v striebornej farbe. Módny kúsok, ktorý si obľúbite. Tak objednajte ešte dnes a vyskúšajte! Vrátiť ju môžete do 30 dní.   A4: nie Materiál: syntetická koža Kovanie: strieborné Rozmery (max.): 34,5 x 26 x 12 cm (šírka x výška x hĺbka) Dĺžka ucha: 45 cm Dĺžka popruhu: nastaviteľná, odnímateľný Kód tovaru: MC519

Produkt Dámska kabelka hnedá - Maria C Caliope patrí do skupiny produktov Dámské kabelky, je v ponuke značky Maria C. v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Tento produkt nájdete v skupine Luxusné kabelky, je v ponuke značky Maria C. v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Dámska kabelka hnedá - Maria C Caliope - parametre produktu

Určeniefemale
KategóriaKabelky, Dámské kabelky, Luxusné kabelky
ZnačkaMaria C.
Určeniefemale
E-shopKabea.sk

Dámska kabelka hnedá - Maria C Caliope - história ceny a dostupnosti

Dámska kabelka hnedá - Maria C Caliope - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska kabelka hnedá - Maria C Caliope - ako nakúpiť najvýhodnejšie?