Dámska kabelka cez plece hnedá - Maria C Jurania

Dámska kabelka cez plece hnedá - Maria C Jurania

Dámska kabelka cez plece hnedá - Maria C Jurania

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 50 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska kabelka cez plece hnedá - Maria C Jurania - popis produktu

Kabelka značky MARIA C, ktorú môžete nosiť cez plece aj s popruhom. Hnedej kabelke dominuje stredová časť v dizajne hadej kože. Aj popruh nesie tento vzor. Kabelku je možné nosiť do mesta aj do práce. Je stredne veľká, mäkká a disponuje viacerými vreckami na zips. Vnútorný priestor je delený prepážkou v podobe vrecka so zipsom. Objednajte ešte dnes a vyskúšajte! Vrátiť ju môžete až za 30 dní!   A4: áno Materiál: syntetická koža Kovanie: tmavostrieborné Hmotnosť: - Rozmery (max.): 42 x 31 x 8 cm (šírka x výška x hĺbka) Dĺžka ucha: 51 cm Dĺžka popruhu: nastaviteľný, odnímateľný Kód tovaru: MC1313

Produkt Dámska kabelka cez plece hnedá - Maria C Jurania patrí do skupiny produktov Dámské kabelky, je v ponuke značky Maria C. v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Tento produkt nájdete v skupine Dámske kabelky cez plece od značky Maria C., v ponuke predajcu Kabea.sk a je navrhnutý female.

Dámska kabelka cez plece hnedá - Maria C Jurania - parametre produktu

Určeniefemale
KategóriaKabelky, Dámské kabelky, Dámske kabelky cez plece
ZnačkaMaria C.
Určeniefemale
E-shopKabea.sk

Dámska kabelka cez plece hnedá - Maria C Jurania - história ceny a dostupnosti

Dámska kabelka cez plece hnedá - Maria C Jurania - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska kabelka cez plece hnedá - Maria C Jurania - ako nakúpiť najvýhodnejšie?