Dámska kabelka do ruky ružová - Maria C Marlowe

Dámska kabelka do ruky ružová - Maria C Marlowe

Dámska kabelka do ruky ružová - Maria C Marlowe

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska kabelka do ruky ružová - Maria C Marlowe - popis produktu

Kabelka Marlowe od Maria C, v ružovej farbe, zaujme hneď na prvý pohľad vďaka dizajnovej prednej strane. Hlavné vrecko je na zips, vo vnútri nájdete veľa miesta na všetko potrebné, rozdeľovacia priehradka na zips poslúži pre lepšie usporiadanie, ďalšie menšie priehradky zas na drobnosti či mobil. Zadná strana tiež ponúka vrecko na zips. Kabelka má dlhšie uchá do ruky či na predlaktie a dlhý, pripínací popruh pre pohodlné nosenie cez plece. Kovanie má trendy striebornú farbu. Objednajte ešte dnes a vyskúšajte! Vrátiť ju môžete až do 30 dní!   A4: nie Materiál: syntetická koža Kovanie: strieborné Rozmery (max.): 33 x 25 x 10 cm (šírka x výška x hĺbka) Dĺžka ucha: 52 cm Dĺžka popruhu: nastaviteľná, odnímateľný Kód tovaru: MC667

Produkt Dámska kabelka do ruky ružová - Maria C Marlowe patrí do skupiny produktov Dámské kabelky, je v ponuke značky Maria C. v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Tento produkt nájdete v skupine Kabelky do ruky od značky Maria C., nájdete ho u predajcu Kabea.sk a je navrhnutý female.

Produkt Dámska kabelka do ruky ružová - Maria C Marlowe patrí do skupiny produktov Dámske kabelky do ruky, vyrába ho značka Maria C., nájdete ho u predajcu Kabea.sk a je navrhnutý female.

Dámska kabelka do ruky ružová - Maria C Marlowe - parametre produktu

Dámska kabelka do ruky ružová - Maria C Marlowe - história ceny a dostupnosti

Dámska kabelka do ruky ružová - Maria C Marlowe - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska kabelka do ruky ružová - Maria C Marlowe - ako nakúpiť najvýhodnejšie?