Stolná LED lampa Lumina Eve 3 000K mosadzná základňa Ø12cm

Stolná LED lampa Lumina Eve 3 000K mosadzná základňa Ø12cm

Stolná LED lampa Lumina Eve 3 000K mosadzná základňa Ø12cm

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Stolná LED lampa Lumina Eve 3 000K mosadzná základňa Ø12cm - popis produktu

Stolná LED lampa Eve - dizajnový objekt a zdroj svetla Stolná lampa Eve od spoločnosti Lumina Italia vyžaruje mäkké osvetlenie vo forme teplej žiary - fenomén medzi viditeľným a neviditeľným. Pozostáva z valca z vysokokvalitného borosilikátového skla, v ktorom sa nachádza celý mechanizmus svietidla. V hornej časti valca sa nachádza kónický difúzor, v spodnej časti je umiestnený zdroj svetla LED. Jeho svetlo smerom nahor sa odráža od difúzora, čím sa vytvára veľmi príjemné nepriame osvetlenie. Stmievač v podobe pohyblivého kovového krúžku s drážkovaným povrchom je zabudovaný do plochej základne stolnej lampy. Stolnú lampu Eve LED navrhla spoločnosť Foster + Partners, jedna z najznámejších architektonických kancelárií na svete. Dve z najznámejších zákaziek Foster + Partners sú prestavby londýnskej stanice Wembley a Reichstagu v Berlíne. Stolnú lampu Eve LED vyrobila spoločnosť Lumina Italia. Spoločnosť Lumina bola založená v roku 1980 Tommasom Ciminim. Spoločnosť Lumina kladie veľký dôraz na prvotriednu kvalitu výrobkov, trvanlivosť a udržateľnosť, a to tak pri výbere materiálov, ako aj pri výrobe. Potrebná energia sa vyrába prevažne zo solárnych panelov, potrebné materiály pochádzajú prevažne z miestnych zdrojov a obalové materiály sú plne recyklovateľné.

Tento produkt sa nachádza v kategórii LED osvetlenie, patrí značke Lumina, nájdete ho v e-shope Svetla.sk.

Produkt Stolná LED lampa Lumina Eve 3 000K mosadzná základňa Ø12cm je možné nájsť medzi produktmi v skupine LED lampy, patrí značke Lumina, v ponuke predajcu Svetla.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Stolné lampy, vyrába ho značka Lumina, v ponuke predajcu Svetla.sk.

Stolná LED lampa Lumina Eve 3 000K mosadzná základňa Ø12cm - parametre produktu

Stolná LED lampa Lumina Eve 3 000K mosadzná základňa Ø12cm - história ceny a dostupnosti

Stolná LED lampa Lumina Eve 3 000K mosadzná základňa Ø12cm - ďalšie zaujímavé produkty

Stolná LED lampa Lumina Eve 3 000K mosadzná základňa Ø12cm - ako nakúpiť najvýhodnejšie?