Foscarini Birdie LED piccola stolová lampa grafit

Foscarini Birdie LED piccola stolová lampa grafit

Foscarini Birdie LED piccola stolová lampa grafit

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Foscarini Birdie LED piccola stolová lampa grafit - popis produktu

Foscarini Birdie LED piccola - stolová lampa na rozptýlené svetlo Stolná lampa Birdie LED piccola zaujme nielen svojím puristickým, ale zároveň výnimočným dizajnom, ale aj svetelnou atmosférou, ktorou naplní svoje okolie. Kuželovité tienidlo pozostáva z priesvitného polykarbonátu a vytvára rozptýlenú svetelnú atmosféru a zároveň šíri priame svetlo smerom nadol. Dotykový stmievač, ktorým možno Birdie LED piccola nielen zapínať a vypínať, ale aj postupne stmievať, je umiestnený na filigránskej vetve, ktorá vyčnieva šikmo z drieku, a odôvodňuje spojenie tejto stolovej lampy so stromom. Pretože táto vetvička je určená pre vtáčika - v angličtine 'birdie'. Renomovaný taliansky výrobca svietidiel Foscarini je známy tvorbou neobvyklých, prvotriednych svetelných objektov. Po vytvorení ucelenej koncepcie dizajnu sa pri jej realizácii nešetrí nákladmi ani úsilím. Takto vznikla v roku 2011 séria svietidiel Birdie pod vedením dvoch dizajnérov Ludovica + Roberto Palomba.

Produkt Foscarini Birdie LED piccola stolová lampa grafit patrí do skupiny produktov LED osvetlenie, patrí značke Foscarini, nájdete ho v e-shope Svetla.sk.

Tento produkt nájdete v skupine LED lampy, patrí značke Foscarini, v ponuke predajcu Svetla.sk.

Produkt Foscarini Birdie LED piccola stolová lampa grafit patrí do skupiny produktov Stolné lampy, vyrába ho značka Foscarini, v ponuke predajcu Svetla.sk.

Foscarini Birdie LED piccola stolová lampa grafit - parametre produktu

Foscarini Birdie LED piccola stolová lampa grafit - história ceny a dostupnosti

Foscarini Birdie LED piccola stolová lampa grafit - ďalšie zaujímavé produkty

Foscarini Birdie LED piccola stolová lampa grafit - ako nakúpiť najvýhodnejšie?