Luceplan Counterbalance stojaca LED lampa, čierna

Luceplan Counterbalance stojaca LED lampa, čierna

Luceplan Counterbalance stojaca LED lampa, čierna

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Luceplan Counterbalance stojaca LED lampa, čierna - popis produktu

Výškovo nastaviteľné stojace LED stojaca lampa Luceplan od Luceplan Puristicky navrhnutá podlahová lampa Counterbalance LED ťaží zo špeciálneho posuvného mechanizmu, ktorý umožňuje nepretržité výškové nastavenie kupolovitej stojaca lampa vyrobenej z hliníka po celej dĺžke tyče. Hlava má tiež ďalšiu špeciálnu vlastnosť, a to stmievací spínač, ktorý reguluje svetlo v troch stupňoch: 0 percent, 50 percent, 100 percent. Hlava je tiež veľmi pohyblivá v horizontálnom smere; dá sa otočiť o 90 ° a otočiť o 360 °. Protiváha tak ponúka najväčšiu možnú flexibilitu, ktorú na prvý pohľad od tohto veľmi rovného svietidla nemožno očakávať.

Produkt Luceplan Counterbalance stojaca LED lampa, čierna patrí do skupiny produktov LED osvetlenie, patrí značke Luceplan, nájdete ho v e-shope Svetla.sk.

Tento produkt nájdete v skupine LED lampy, patrí značke Luceplan, v ponuke predajcu Svetla.sk.

Produkt Luceplan Counterbalance stojaca LED lampa, čierna patrí do skupiny produktov Stojacie lampy, patrí značke Luceplan, nájdete ho v e-shope Svetla.sk.

Luceplan Counterbalance stojaca LED lampa, čierna - parametre produktu

Luceplan Counterbalance stojaca LED lampa, čierna - história ceny a dostupnosti

Luceplan Counterbalance stojaca LED lampa, čierna - ďalšie zaujímavé produkty

Luceplan Counterbalance stojaca LED lampa, čierna - ako nakúpiť najvýhodnejšie?