LANVIN A Girl In Capri EdT

LANVIN A Girl In Capri EdT

LANVIN A Girl In Capri EdT

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

LANVIN A Girl In Capri EdT - popis produktu

Toaletná voda LANVIN A Girl In Capri EdT:Ak vám vyhovujú dámske vône, môžeme vám ponúknuť toaletnú vodu LANVIN. Dámska toaletná voda LANVIN harmonizuje vnútornú duševnú aj fyzickú pohodu. Citrusová vôňa je obľúbená vďaka svojej ľahkosti, jej tradícia však siaha hlboko do histórie. Kvôli jej charakteru sa často odporúča na nosenie na jar a v lete. Siahnite po toaletnej vode LANVIN a buďte sami sebou. Hlavné vlastnosti toaletnej vody LANVIN A Girl In Capri EdT Toaletná voda LANVIN obsahuje predovšetkým dámske tóny vôní Hlavnej zložke dominuje citrusová prímes Medzi vonné zložky patrÍ aj bergamot a mošus (pižmo) Spoznajte okázalosť aj eleganciu francúzske toaletnej vody LANVIN Odhaľte správnu príležitosť na použitie tejto vône Toaletná voda LANVIN prináša špecifickú vôňu Prevoňajte svoj deň a vytvorte z obyčajného okamihu nezabudnuteľný zážitok vďaka toaletnej vode LANVIN. Hlavná citrusová vôňa vás zaujme svojím netypickým výberom ingrediencií. Zatiaľ čo vás očarí prvý závan nevtieravej živej vône, osviežujúce akordy vonných zložiek, konkrétne bergamot a mošus (pižmo), sa postará o nezabudnuteľné spomienky. Vkusný flakón francúzske toaletnej vody LANVIN obnoví vnútornú sebadôveru a dodá pocit energie. Táto toaletná voda je pripravená sprevádzať vás v najrôznejších denných aj ročných obdobiach. Odprevadí vás na rande aj pracovný obed.

Tento produkt nájdete v skupine Toaletné vody, patrí značke Lanvin, nájdete ho v e-shope Alza.sk.

Produkt LANVIN A Girl In Capri EdT patrí do skupiny produktov Parfumové vody od značky Lanvin, nájdete ho u predajcu Alza.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Toaletné vody EDT, vyrába ho značka Lanvin, nájdete ho v e-shope Alza.sk.

LANVIN A Girl In Capri EdT - parametre produktu

LANVIN A Girl In Capri EdT - história ceny a dostupnosti

LANVIN A Girl In Capri EdT - ďalšie zaujímavé produkty

LANVIN A Girl In Capri EdT - ako nakúpiť najvýhodnejšie?