DIOR Eau Sauvage EdT

DIOR Eau Sauvage EdT

DIOR Eau Sauvage EdT

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

DIOR Eau Sauvage EdT - popis produktu

Toaletná voda DIOR Eau Sauvage EdT: Christian DIOR Eau Sauvage EdT je luxusná toaletná voda pre mužov, ktorá v sebe prináša arómu sviežich citrusov. Toaletná voda dokonale doplní osobnosť výnimočných mužov, ktorí sú radi stredobodom pozornosti. Svojuu harmonickú kompozíciu sviežich citrusových tónov dopĺňa kvetinová a drevitá esencia. Základ vône DIOR tvorí dub, pižmo a vetiver. Srdce toaletnej vody búši v rytme jazmínu, klinčeka, kosatca a ruže. Hlava parfumu snúbi tóny bazalky, citróna, petitgrainu a rozmarínu. Kľúčové vlastnosti toaletnej vody DIOR Eau Sauvage EdTPánska toaletná voda s citrusovou vôňouUrčená pre skúsených charizmatických mužovVôňa DIOR obsahuje citrusy, drevo, kvety a koreninyParfum francúzskej značkyZloženie:Hlava: bazalka, citrón, petitgrain, rozmarínSrdce: jazmín, karafiát, koreň kosatca, ružeZáklad: dub, pižmo, vetiver

Produkt DIOR Eau Sauvage EdT patrí do skupiny produktov Toaletné vody, patrí značke Dior, nájdete ho v e-shope Alza.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Parfumové vody od značky Dior, nájdete ho u predajcu Alza.sk.

Produkt DIOR Eau Sauvage EdT patrí do skupiny produktov Toaletné vody EDT, vyrába ho značka Dior, nájdete ho v e-shope Alza.sk.

DIOR Eau Sauvage EdT - parametre produktu

DIOR Eau Sauvage EdT - história ceny a dostupnosti

DIOR Eau Sauvage EdT - ďalšie zaujímavé produkty

DIOR Eau Sauvage EdT - ako nakúpiť najvýhodnejšie?