DIOR Dune EdT

DIOR Dune EdT

DIOR Dune EdT

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

DIOR Dune EdT - popis produktu

Toaletná voda DIOR Dune EdT:Ak máte v obľube dámske vône, môžeme vám ponúknuť toaletnú vodu DIOR. Dámska toaletná voda DIOR dokonale zdôrazní vašu ženskosť aj štýl. Zaujme výraznou a nevšednou esenciou charizmy orientu. Kvôli intenzite sa obvykle odporúča na chladnejšie ročné obdobie. Dajte šancu toaletnej vode DIOR, ktorá bude dôležitou súčasťou vašej osobnosti. Kľúčové vlastnosti toaletnej vody DIOR Dune EdT Toaletná voda DIOR kombinuje dámske tóny vôní Hlavnú zložku tvorí orientálna kombinácia vonných tónov Výrazným doplnkom je tiež vedľajšia orientálna prímes Ďalšou vonnou zložkou je bergamot, fialka, jazmín, ľalia, ruža, ríbezľa a vanilka Spoznajte okázalosť aj eleganciu francúzske toaletnej vody DIOR Vychutnajte si tú neuveriteľnú silu okamihu s touto vôňou Toaletná voda DIOR sa môže pochváliť jedinečnou vôňou Objavte krásu a jedinečnosť aj vo všedných veciach s toaletnou vodou DIOR. Hlavná orientálna a vedľajšia orientálna vôňa vás očaria rafinovanou kombináciou prísad. Zatiaľ čo vás očarí prvý závan nevtieravej živej vône, osviežujúca zmes tónov vonných zložiek, ako je bergamot, fialka, jazmín, ľalia, ruža, ríbezľa a vanilka, vo vás umocní silu zážitkov. Nápaditý flakón francúzske toaletnej vody DIOR v sebe ukrýva moc energie a zmyselnosti, o ktorú sa s vami kedykoľvek podelí. Túto toaletnú vodu si obľúbite na bežné denné nosenie aj na slávnostnejšie príležitosti. Iste s ňou zažiarite na prvom rande, romantickej večeri alebo na večierku.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Toaletné vody, patrí značke Dior, nájdete ho v e-shope Alza.sk.

Produkt DIOR Dune EdT je možné nájsť medzi produktmi v skupine Parfumové vody od značky Dior, nájdete ho u predajcu Alza.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Toaletné vody EDT, vyrába ho značka Dior, nájdete ho v e-shope Alza.sk.

DIOR Dune EdT - parametre produktu

DIOR Dune EdT - história ceny a dostupnosti

DIOR Dune EdT - ďalšie zaujímavé produkty

DIOR Dune EdT - ako nakúpiť najvýhodnejšie?